I næste måned får David Finchers thriller ”Kvinden der forsvandt” premiere herhjemme. Og skal man tro de internationale anmeldere, er der bestemt noget at glæde sig til.

Se også: Få en smagsprøve på David Finchers “Kvinden der forsvandt”.

”Knivskarp, grum, humoristisk og helt igennem hypnotiserende,” skriver Variety i sin anmeldelse, mens kollegaen hos Time Out London giver filmen følgende lovprisning med på vejen:

”Kvinden der forsvandt udspiller sig som et trist, romantisk drama, indtil der sker noget, som en hver kritikere med respekt for sig selv ikke vil afsløre, og filmen ændrer sig til noget, du aldrig har set før: en syg satire over ægteskabets natur, der gør én rundtosset.”

Også den britiske avis The Telegraph er vild med David Finchers filmatisering af Gillian Flynns bestseller, og kalder “Kvinden der forsvandt” for ”nedslående, chokerende og provokerende”.

Der er da også enkelte torne mellem alle roserne. Indiewire er ikke oppe at ringe over filmen, som de kalder for “skuffende” og Screen Daily kritiserer den for at tabe sit momentum undervejs.

Hvad de danske anmeldere har at sige om filmen, bliver vi klogere på, når “Kvinden der forsvandt” får premiere herhjemme den 23. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nicki52 5 år siden

Har også stor tiltro til den bliver rigtig god. Men jeg er bange for de har vist for meget i traileren.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Baby Strong 5 år siden

Fincher er en sikker vinder.
Gravatar

#3 FingerZ 5 år siden

David Fincher ville aldrig gå med til at vise for meget i en trailer ..

Jeg bliver sgu altid som et lille barn ved juletid, når Fincher er på vej med en film .. I mine øjne er han "kongen" af nyere film ...

Skriv ny kommentar: