Det lader til, at endnu en kending fra det nødstedte Oceanic Flight 815 igen vil dukke op på den mystiske ø, når den kommende sjette og sidste sæson af “Lost” får premiere i det nye år.

E! Online kan rapportere, at skuespillerinden Maggie Grace muligvis vil gæsteoptræde i den populære series afsluttende sæson.

Grace, som spillede Boones (Ian Somerhalder) forkælede søster Shannon Rutherford gennem seriens to første sæsoner, kunne overfor E! bekræfte, at hun snart er på vej til Hawaii, hvor showets on-location-optagelser finder sted, men ville ikke melde ud, om rejsen var arbejde eller fornøjelse.


Skuespillerinden, som også spillede Liam Neesons datter i filmhittet “Taken”, kunne dog drillende udtale: ”Jeg synes, at manuskriptforfatterne er geniale. Hvis de har fundet den rigtige grund til, at jeg skulle være med, er jeg sikker på, jeg ville gøre det.”

Såfremt Grace vender tilbage, er hun blot den seneste af flere af de originale nødstedte, som igen er at finde på øen i seriens afrundende årgang. Emilie de Ravin (Claire) og Dominic Monaghan (Charlie) er begge tilknyttet den nye sæson på rygtebasis.

Inden “Lost – Sæson 6” rammer amerikanske tv-skærme efter nytår, bliver “Lost – Sæson 5” udsendt på dvd til december.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 filmz-novaree 12 år siden

#18 - jeg "rester" min case fordi jeg kan se pointen i Tommys indlæg. Hvis jeg ikke ser grund til at diskutere det yderligere, hvorfor skulle jeg så gøre det? Det ville jo være som at tosse rundt på en fodboldbane to timer efter kampen er slut og stadig insistere på at man kan nå at vinde, selvom man tabte med 4 mål ;)

On topic:
Jeg vil dog stadig sætte spørgsmålstegn hvorfor man - eventuelt - vil bringe Shannon tilbage. Modsat andre karakterer (nuppede lige et par afsnit i går for at komme up to speed ;)), er der jo ingen tvivl om at hun blev skudt og blev begravet.

Nåh, det vil tiden vise :)
Gravatar

#22 cansi 12 år siden

# 21

Når du har set sæson 5 færdig, så har du svaret til dit spørgsmål :D
Gravatar

#23 Tommy Kristensen 12 år siden

#21: Uha, det kunne ellers være meget nice - helt sikkert noget AC Horsens ville kunne lide...

Skriv ny kommentar: