Der har længe været snak om, at Arnold Schwarzenegger og James Cameron skulle genforenes med projekter som “Livsfarlig løgn 2” og “Battle Angel”, dog uden at de endnu er blevet til noget. Nu kunne det dog se ud som om, at de to i stedet slår sig sammen om “Avatar 2”.

Se også: James Cameron vil lave alle tre “Avatar”-efterfølgere samtidig.

Et nyt rygte peger på, at Schwarzenegger står til at skulle være skurken i “Avatar 2”, hvor han vil spille en menneskelig general, der er ude efter Na’vi-folket.

På trods af at dette lyder som noget, der umiddelbart kunne være sandt, så har studiet været hurtigt ude og benægte det hele med beskeden om, at castingprocessen for filmen blot er ved at begynde.

Løse rygter som dette dukker dog ofte op, og de plejer sjældent at få megen opmærksomhed fra filmstudierne, så det kunne muligvis tyde på, at der alligevel er noget om snakken, og at Schwarzenegger er involveret i “Avatar 2”.

Hvad synes du? Ville The Governator være en god skurk, eller vil det minde for meget om den første film? Giv din mening til kende i kommentarerne nedenfor.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#11 Kviesgaard 8 år siden

Personlig har jeg ikke nogen trang til, at se mere Avatar. Så god var filmen nu heller ikke. Men hvis Arnold er med ombord, kan det godt være, at jeg hopper i biffen og ser den, men så er det pga Schwarzenegger og ikke Avatar universet.

Kunne nu ellers være interessant, hvis Schwarzeneggers figur var rigtig modbydelig ond. Sådan en man virkelig vile elske og hade.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#12 Gasivodo 8 år siden

Ak - Børn, børn suk, etc, piv!?


Hvornår har J.C. og A.S. IKKE fungeret!!?

I dare you.. (You're fired;-D er godtaget)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#13 Jack Slater 8 år siden

#12.

Det har altid fungeret og det vil fungere igen, selv i Avatar. Det er som om at James Cameron får Schwarzeneggers skuespiller talent til at stige markant.
Gravatar

#14 Riqon 8 år siden

Som allerede nævnt af andre, så lyder det til bare at være en gentagelse af skurken fra 1'eren, hvis det bliver tilfældet. Jeg har ikke så mange forhåbninger investeret i Avatar 2, men det ville da klæde franchisen, hvis Jimmy kan finde på en lidt mere original trussel end endnu en gal general. Måske fra Na'vi'erne selv på en eller anden måde? Eller deres fætre? :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#15 origin 8 år siden

Silver666 (10) skrev:
Jeg ser gerne Cameron arbejde sammen med Arnold igen.
Men Avartar 2+3 er der virkelig nogen der er intresseret i at se fortsættelser til første film?
. Avartar var bragende flot og efter min mening en mile sten i filmformatet når det gælder 3D. Men historien var kun ok og ikke intressant nok til at bygge videre på.


Hvordan kan du sige det var en milesten indenfor 3D? 3Den i Avatar var ELENDIG imo.. Jeg så bedre 3D i Disney Land i '96...
Try sticking your head up your ass.. See if it fits
Gravatar

#16 SiniSael 8 år siden

#15 +1 og jeg har aldrig været i Disney land ^^, men var ikke imponeret.
Gravatar

#17 Znuw 8 år siden

Enig med #7 Avatar var Pocahontas i neon farver.
Cameron Gjorde det godt sammen med Arnold. men det kan kun gå ned af efter avatar.. Imo..
Gravatar

#18 Lord Beef Jerky 8 år siden

Znuw (17) skrev:
Cameron Gjorde det godt sammen med Arnold. men det kan kun gå ned af efter avatar.. Imo..


Bare så jeg ikke misforstår, hvad du mener her. Cameron kommer aldrig til at lave en så god film som Avatar igen?
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#19 SiniSael 8 år siden

#18 øh VAR den virkelig god??? O_o

Altså kan ikke se den på IMDB top 250 eller fremmede den film kunsten på nogen som helst måde. Siger selvklart ikke at din smag er dårligere end min eller omvendt, men af alle de film som du har set, er den så god? Eller blev du medrevet af de middelmådig og teknisk u-udnyttet 3d effekter blandet med middelmådigt skuespil hvor den de bedste skuespil kommer fra dem der er næsten mindst med i filmen.

Er det på grund af 3D ?? Havde et bedre 3D system på min gamle Sega Master System 2 fra start 90'erne.

Original historie? O_o snarere en ny fortolkning af en gammel klassiker ala Treasure Planet, som er sikkert er grundlaget for Avatar. Titannic - NY fortolkning. True Lies? Originalt en fransk film.

Cameron lever stadig højt på han har lavet klassiskere som Dybet(hans bedste film til dato) Terminator og Alien 2(som imo er blandt den svageste del af quadrologien) og de kæmpe cashcow Titannic og Ava-lort. Som igen viser hans største svaghed at han med alderen holder sig tryg i at genfortælle gamle historier.
Gravatar

#20 Bruno 8 år siden

#19 -

Herr Bøf siger intet om sin egen holdning til "Avatar", han spørger blot ind til hvad Znuw mener, da det ikke ligefrem er åbenlyst.
Tidligere: utyske/drebble

Skriv ny kommentar: