Der har længe været snak om, at Arnold Schwarzenegger og James Cameron skulle genforenes med projekter som “Livsfarlig løgn 2” og “Battle Angel”, dog uden at de endnu er blevet til noget. Nu kunne det dog se ud som om, at de to i stedet slår sig sammen om “Avatar 2”.

Se også: James Cameron vil lave alle tre “Avatar”-efterfølgere samtidig.

Et nyt rygte peger på, at Schwarzenegger står til at skulle være skurken i “Avatar 2”, hvor han vil spille en menneskelig general, der er ude efter Na’vi-folket.

På trods af at dette lyder som noget, der umiddelbart kunne være sandt, så har studiet været hurtigt ude og benægte det hele med beskeden om, at castingprocessen for filmen blot er ved at begynde.

Løse rygter som dette dukker dog ofte op, og de plejer sjældent at få megen opmærksomhed fra filmstudierne, så det kunne muligvis tyde på, at der alligevel er noget om snakken, og at Schwarzenegger er involveret i “Avatar 2”.

Hvad synes du? Ville The Governator være en god skurk, eller vil det minde for meget om den første film? Giv din mening til kende i kommentarerne nedenfor.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 Blacksanta 8 år siden

#30, Men Løvernes Konge er jo allerede et Hamlet-ripoff. Det bliver for voldsomt!
Gravatar

#32 Big Daddy 8 år siden

# Ja så lad os hakke på den også:) The Lion King minder i øvrigt også kraftigt om Disneys egen Bambi. Fy føj da!
Os, De Konforme
Gravatar

#33 ravnen 8 år siden

PredatorX (25) skrev:
Fint udsagn, så behøver man ikke give noget for din mening igen.


Haha, skarpt! Og iøvrigt helt enig. At man kan antyde at 4'eren er bedre end Aliens siger vist alt.

Skriv ny kommentar: