Et nyt rygte postulerer, at Will Smith, der ellers står til at have hovedrollen i Quentin Tarrantinos “Django Unchained”, ikke længere er tilknyttet filmen og i stedet er blevet erstattet af Jamie Foxx.

Se også: Quentin Tarantinos næste hedder “Django Unchained”.

Udover at Foxx rygtes til at overtage Smiths rolle, så er Leonardo DiCaprio tilsyneladende også blevet bekræftet som værende tilknyttet filmen.

Hvem der end kommer til at have hovedrollen i Tarrantinos kommende western, så er “Django Unchained” blevet sat til at indtage biograferne 25. december 2012, hvilket er en uge efter “The Hobbit: An Unexpected Journey og fire dage efter Johnny Depps “The Lone Ranger”, hvorfor der vil være kamp om folks julepenge.

Se også: Leonardo Dicaprio i Tarantinos “Django Unchained”.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Frederik 6 år siden

Håber stadig Idris Elba får rollen.

Will Smith ville aldrig have virket. Han er alt for mediebevidst og ville aldrig gå med til manuskriptet (for meget vold og sex) som det er nu. Smiths tendens til selv at hyre forfattere til at omskrive hans projekter så de er mere familievenlige er jo direkte det modsatte af hvad Tarantino står for.
Gravatar

#2 elwood 6 år siden

[url= Smith Clean Rap[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 the_paki_don 6 år siden

Jeg tror sagtens, at Will kunne have fungeret. Jamie er også god, men jeg er sgu interesseret i at se mere til Idris Elba. Så jo tak til ham!
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

Skriv ny kommentar: