Marvels næste storfilm, “Eternals”, introducerer et helt nyt hold af superhelte, og nu har de fået deres egne, personlige karakterplakater.

Den Chloé Zhao-instruerede superheltefilm følger den titulære superheltegruppe, der er nødsaget til at samles igen for at redde jorden og menneskeheden i kampen mod de onde væsner, The Deviants.

Ud fra de teasere og trailere vi indtil nu har fået, er det tydeligt at se, at den nye film vil bringe noget endnu uset til MCU — både filmisk og karaktermæssigt. Marvel-overhoved Kevin Feige ser også ud til at have store roser til filmen i ny featurette, som du kan se under plakaterne.

Læs også: “Disney giver eksklusiv premieredato til 6 film — heriblandt Marvels ‘Eternals'”

“Den virkning, som ‘Eternals’ vil få på MCU, kommer til intet mindre end at omdefinere det filmiske univers fuldstændigt,” sagde produceren.

De nye karakterplakater giver et nyt blik på karaktererne, vi efterhånden allerede har set en del til — Ikaris (Richard Madden), Thena (Angelina Jolie), Ajak (Salma Hayek), Sersi (Gemma Chan), Phastos (Bryan Tyree Henry), Druig (Barry Keoghan), Kingo (Kumail Nanjiani), Makkari (Lauren Ridloff), Gilgamesh (Ma Dong-seok) og Sprite (Lia McHugh). Superheltene omringes her af et farveskær, der matcher den superdragt, de har på i den nye film.

 

 

“Eternals” får dansk premiere den 3. november.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hugosarang 2 år siden

Der er desværre ingen der interessere sig for de navne og de er glemt igen om 3 mdr. Vend nu bare tilbage til avengers eller de andre man kender. Det nye koncept virker alt for sørgelig og det er nogle gamle skuespillere de bruger øv.

Skriv ny kommentar: