Næsten en måned før premieren på “Star Trek Into Darkness” er den virale markedsføringskampagne allerede i højeste gear, og nu har Paramount Pictures så udsendt en ny featurette, der kommer tæt på J.J. Abrams’ vision for filmen.

Se featuretten her.

I “Star Trek Into Darkness” står Kirk, Spock og resten af Enterprise-mandskabet over for en mand så destruktiv, at han betegnes som en énmandshær, og efter han destruerer store dele af stjerneflåden og efterlader verden i krisetilstand, er det op til Kirk at redde, hvad der reddes kan – hele universet afhænger af det.

Kaptajn Kirk og hans mandskab flyver ind i de danske biografer 6. juni.

FACEBOOK Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mister Marvel 10 år siden

filmens forløbelige indtryk har været ok, og rimelige, selvom nogle ikke brød sig om den af forskellige årsager som jeg ikke vil komme ind på, da filmen endnu ikke har haft premiere i danmark(først den 6/6 ) , men den er blevet vist i nogle lande og uden at komme ind på noget kan der siges at handlingen er god, og action-præget.

Mere hverken må eller vil jeg sige :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Aggeri 10 år siden

Efter at have Sherlock, kan jeg slet ikke vente med at se Cumberbatch in action! Han gør det simpelthen for godt i den serie :)
Gravatar

#3 elwood 10 år siden

#1

Pyh jeg var lige bange for den var romantisk, eller alvorlig, eller måske dramatisk, men du siger den er som den første bare med anden historie.

Jeg glæder mig nu mere til Sherlock season 3 efter hvad jeg har læst, så er Cumberbatch's rolle vidst ikke alt det.pr maskne har fået den til og være. Skal dog stadigvæk ses ved lejlighed.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Mister Marvel 10 år siden

hmmmm....det foregår i det samme univers, men med forskellige tvist, og mere vil jeg heller ikke udtale mig om, fordi filmen får jo først premiere i usa den 17/5, og hos os den 6/6, og jeg vil ikke opfordre nogle som ikke vil vide noget om at tjekke internettet, fordi det er ikke alle som bryder sig om dette.
Men den har haft premiere i nogle lande verden over.

Men har læst om filmen på to forskellige sider, om filmen men fortæller ikke hvilke sider dette er.


Men jeg håber der kommer en tredje film, helt klart, især når det kommende jubilæum(startrek) er i 2016. Og det er 50års jubilæum.

Men personligt håber jeg også at alt startrek kommer til at foregå i dette nye univers, men ikke nødvenligvis i samme æra/tid som nu, kunne være fantastisk hvis der kom en ny version af tng, ds9 og voy., blot på en ny (Ikke bedre) måde end den gamle, fordi det er jo der at nytænkning kommer ind ikke???
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 elwood 10 år siden

k...
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

elwood (5) skrev:
k...


Kollega :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Hashis 10 år siden

Jeg så den i Sverige i lørdags, og jeg må sige at det var en god omgang scifi-action. Den er dog en kende rodet/usammenhængende for folk der ikke rigtig kender til universet og Personerne.

Skriv ny kommentar: