En af de mest populære karakterer i Marvels nuværende filmunivers er uden tvivl den drilske skurk Loki, som har været med i “Thor”, “The Avengers” og den kommende “Thor: The Dark World”. Men hvad bringer fremtiden for Thors adoptivbror eller for den sags skyld Thor selv?

Se også: Ny actionspækket trailer til “Thor: The Dark World”.

Marvels filmoverhoved, Kevin Feige, har udtalt sig om fremtiden for Thor på det store lærred, og om hvorvidt denne anden film bliver den sidste solofilm for helten, eller om han har en tredje gemt i sig.

Mens Feige ikke vil afsløre, om “Thor 3” definitivt bliver til noget eller ej, så er muligheden der. I et svar på fan-efterspørgsel på en solo-film til Loki udtaler Feige, at skulle Loki få sin egen film på noget tidspunkt, så bliver det næppe før “Thor 3”, hvis der kommer nogen “Thor 3”.

Samtidig udtaler Feige, at Marvel aldrig planlægger deres film som trilogier fra start af, men derimod laver én film ad gangen. Det til trods ser han dog “Thor”, “The Avengers” og “Thor: The Dark World” som en form for trilogi, især når det kommer til fortællingen om Loki. Kunne dette være en hentydning til, at Lokis tid er ved at være ovre?

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Batsy 9 år siden

Loki er en utrolig spændene skurk, men hans egen stand alone film? Jeg ved ikke hvorfor men jeg vil have skurkene i support roles. Kan heller ikke se den videre interesse for den kommende Venom film.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#2 MOVIE1000 9 år siden

Med mindre, der er en større mening med en Loki film, i en Avenger 3 eller 4, så er jeg frisk. Kunne være fint hvis han fandt red skull hehe
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Mister Marvel 9 år siden

jeg vil se før jeg tror på det...., men skulle undrer mig meget hvis der ikke kommer endnu en thor film , meget ....
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#4 LittleMy 9 år siden

Nu har Loki jo sin egen comic book serie, så har da hele tiden tænkt at det kun var et spørgsmål om tid. Ja, faktisk overraskede det mig, at de ikke startede med at lave Loki filmatiseringerne, men især efter at han er blevet så populær i form af Tom Hiddleston virker det nærmest uundgåeligt.
Hermed ikke sagt, at jeg efterlyser det - synes i forvejen han får spotlight nok, når man tænker på at han får lov også at være midtpunkt i Avengers (i hvert fald lige ved og næsten). ;)
Og så var jeg aldrig fan af tegneserien - der måtte vores egen "Valhalla" sgu vinde!
Gravatar

#5 cookiedude91 9 år siden

[quote=LittleMy (4)
Og så var jeg aldrig fan af tegneserien - der måtte vores egen "Valhalla" sgu vinde! [/quote]

valhalla er the BOMB! :D det er derfra jeg har 80% af min viden om nordisk mytologi ;)
Gravatar

#6 Mister Marvel 9 år siden

jeg håber da inderligt på en thor 3 efter Avengers : Age of Ultron, fordi når han (skuespilleren) har skrevet sig op til både den kommende avengers film, samt endnu en avengers film, så vil jeg da blive meget skuffet hvis der ikke kommer en thor 3, men i sidste ende kommer det (desværre) an på indtjeningen af den nye thor film og de andre film i phase 2 .

Men som det går for marvel , ville det da undre mig hvis de ikke forsatte med i det mindste 3 triologier med hver titel, også selvom Kevin Feige påstår det modsatte :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Quantom 9 år siden

Ikke for at være en idiot.. (!)

Men forhelvede.. tror i ikke i er mættet af Super-helte film om et år-eller to?
Gravatar

#8 Mister Marvel 9 år siden

Næææ................
:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#9 Bruno 9 år siden

holger_badstuber (7) skrev:
Ikke for at være en idiot.. (!)

Men forhelvede.. tror i ikke i er mættet af Super-helte film om et år-eller to?


Nope, kun hvis de alle viser sig at være dårlige. Jeg har læst superheltetegneserier, siden jeg kunne læse og måske endda kigget billeder inden da og jeg læser dem stadig. Når figurerne har holdt i 33-34 år på papir, kan de ganske sikkert holde mindst ligeså lang tid på levende billeder.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 Hive 9 år siden

Hiddleston's Loki er klart en af de mest vellykkede skurkeroller vi endnu har haft fornøjelsen af at se i en superheltefilm. Men når det er sagt, så synes jeg det er en skam at de altid har en tendens til at sidde lidt fast med deres skurkevalg i disse film. Der er så mange at tage af! Det behøver ikke *altid* at være Loki, Magneto, Dr. Doom osv. Det er fair nok at han er en vigtig del af Thors univers, men jeg håber personligt ikke at han vender tilbage i flere Avengers-film.

Skriv ny kommentar: