Da den amerikanske kabel-station Syfy med speciale i sci-fi-film forleden sendte tredje “Sharknado”-film om tornado-flyvende dræberhajer, så sluttede filmen i det uvisse. Vragdele fra et rumskib var på vej imod Tara Reids karakter, April Shepard, idet skærmen skiftede til sort med teksten: ”Du bestemmer om #AprilLives eller #AprilDies.”

Se også: Hajer og tornadoer tørner sammen i blodig, vanvittig “Sharknado”-trailer

Det er The Hollywood Reporter, der bringer historien om, at det nu er “Sharknado”-fans, der bestemmer, om Tara Reid medvirker i den kommende “Sharknado 4”, eller om hun døde her i den tredje film.

Via en online afstemning har fans af franchisen således kunne påvirke, om Tara Reids “Sharknado”-karriere er færdig eller forlænget.

Folkene bag filmserien fortæller, at de ønsker at øge interaktionen med deres fans, så de får lov at blive medskaber på filmene.

“Sharknado 4” får premiere i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 5 år siden

Æhmm...sjov idè.

Der er mange af de der low-budget, over-the-top gyser/splatter/katastrofe film, hvor de nærmest er stolte af hvor ringe effekterne er - og må indrømme at jeg har moret mig over et par af dem.

Sharknado-filmene har dog det til fælles. Jeg har ikke kunne klare mig igennem en hel af filmene :)

Men ja, sjov idè
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 danish99 5 år siden

Hver sin smag. Jeg gider ikke bruge 2 minutter på det bras.
King
Gravatar

#3 trautman 5 år siden

Jeg finder 1´eren udmærket og var godt underholdt. Hvorfor indspille flere, forstår jeg til gengæld ikke.
Company leader to identify Baker Team - Rambo, Messner, Ortega, Coletta, Jurgensen, Berry, Krakauer confirm!
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#2 har det lige som dig hvad det angår.
Gravatar

#5 Therewillbeblod 5 år siden

Det er nok kun folk med så ringe humor som mig der kan se det sjove, i det her "kæft hvor er det dårligt laves"-univers :)

Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 moulder666 5 år siden

Therewillbeblod (5) skrev:
Det er nok kun folk med så ringe humor som mig der kan se det sjove, i det her "kæft hvor er det dårligt laves"-univers :)


Naah - jeg kan godt lide at se afsindigt ringe film en gang imellem. Men Sharknado syntes jeg sådan set kun var ringe på den ringe måde. (hvorvidt det så giver mening eller ej) :-)

Hvis en film skal være god på en "kæft hvor er det dårligt lavet" måde, foretrækker jeg at der enten er humor (som f.eks. i Battle Royale) eller at det er så gennemført ringe på alle punkter at det bliver godt igen (som f.eks. The Room) eller de fleste Uwe Boll film.

Sharknado syntes jeg sådan set var overraskende kedelig - jeg havde nemlig glædet mig til en genialt ringe film - med masser af dårlige, dårlige effekter og overdrevent skuespil. I stedet tog filmen sig selv seriøst, effekterne var begrænsede, handlingen alt for forudsigelig og skuespillet var ringe, men sådan set ikke ringere end et gennemsnitligt Baywatch-afsnit.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 Kaversmed 5 år siden

Jeg var "fanget" i sommerhuset med kun DR-kanalerne (og familien) som selskab, hvorfor jeg derfor kun kunne vælge mellem samvær med familien eller Sharknado 3 på DR3... ;) Kæft hvor var det en afsindig ringe film! Scenen hvor Tara Reid føder inde i en hvidhaj, der er på vej gennem atmosfæren i rummet, slår mig dog som ganske fornøjelig. Men nøj en elendig film :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: