Vi står over for noget af et magiker-ensemble i den kommende “Fantastic Beasts”-film – hele 18 karakterplakater er netop blevet frigivet.

“The Secrets of Dumbledore”, som undertitlen på den tredje film i franchisen lyder, tager os med på et verdensomspændende eventyr i J.K. Rowlings magiske univers. Filmen vil udforske magikersamfund i lande som Bhutan, Kina og Tyskland og vil endda også vende tilbage til Hogwarts, hvilket allerede blev afsløret i filmens første trailer – den kan du se lige her.

På eventyret præsenteres vi for både nye karakterer og gamle kendinge, og – i et enkelt tilfælde – introduceres vi til en ny skuespiller i en velkendt rolle. Her er der selvfølgelig tale om den danske Hollywood-stolthed Mads Mikkelsen, der overtog rollen som franchise-antagonisten, Gellert Grindelwald, der i de tidligere film blev spillet af Johnny Depp.

Læs også: “Derfor blev Johnny Depp fyret – mest oplagte afløser laver ‘The Batman'”

Nu har vi så fået karakterplakater, der giver et nyt blik på både Mikkelsen og resten af ensemblet, der blandt andre består af Eddie Redmayne, Dan Fogler, Ezra Miller og Jude Law. Alle 18 plakater kan ses nedenfor.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” er instrueret af David Yates og skrevet af J.K. Rowling i samarbejde med Steve Kloves. Filmen får dansk premiere den 7. april.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Hvor er Johnny Depp?
Gravatar

#2 TheMictrix 2 år siden

The_Corrector (1) skrev:
Hvor er Johnny Depp?

Han er blevet erstattet af Mads Mikkelsen
Gravatar

#3 Reborn Sith 2 år siden

#2 Det er rigtigt, men det skulle de ikke have gjort.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: