Vi har fået det første officielle blik på en af næste års mest ventede film.

Efter at have medvirket som birolle i fem af Nolans tidligere film, er det endelig blevet tid for Cillian Murphy til at stille sig i spotlightet.

I instruktørens næste film, “Oppenheimer”, har “Peaky Blinders”-stjernen nemlig indtaget rollen som netop J. Robert Oppenheimer – en af de ledende videnskabsmænd bag atombomben.

Læs også: “Warner Bros. mister Christopher Nolan: Instruktørens næste film bliver hos Universal”

Selvom filmen først får dansk premiere den 20. juli næste år, så har vi allerede nu fået vores første billede af Murphy som den indflydelsesrige forsker. Oppenheimer var en tynd kæderyger, og den 45-årige skuespiller passer på billedet i den grad på beskrivelsen.

Nolan har samlet sig noget af et stjerneensemble. Sammen med Murphy kan vi nemlig se Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Rami Malek, Dane DeHaan og Josh Hartnett. I løbet af den seneste uges tid er også “The Boys”-stjerne Jack Quaid og “Full Metal Jacket”-skuespiller Matthew Modine, “Solo: A Star Wars Story”-stjerne Alden Ehrenreich og ikke mindst Nolans tidligere samarbejdspartner Kenneth Branagh blevet tilføjet til rollelisten.

Nolan agerer både manuskriptforfatter, producer og instruktør på projektet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: