Forvent dig et storslået og humorfyldt univers, når den kommende adaptering af “Fantastic Four” kommer i biograferne. Besætningen af manuskriptforfattere er i hvert fald diverst og spændende.

I fredags blev det annonceret, at Josh Friedman, som skrev manuskriptet til “Avatar: The Way of Water”, er blevet hyret til at omskrive manuskriptet til 2025’s adaptering af den klassiske Marvel klassiske tegneserie: “Fantastic Four”.

Manuskriptforfatterne Jeff Kaplan og Ian Springer var oprindeligt ansat som manuskriptforfattere på projektet, men Friedman kommer nu ind og ændrer i det oprindelige materiale. Det kan betyde, at filmen kommer til at få en anden tone end først formodet. Kaplan og Springer er begge erfarne komedieforfattere, som har skrevet for den kommende Rebel Wilson-komedie “K-Pop: Lost in America” og “Disaster Wedding”. Friedman arbejder derimod inden for science fiction-genren. Han var med til at udvikle tv-serien baseret på Bong Joon-Hos dystopiske film “Snowpiercer” og skrevet manuskript til “Terminator: Dark Fate” samt tv-serien “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”.

Hvordan den kommende adaptering af Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman og The Human Torch kommer til at ende, bliver spændende. Siden 2015’s adaptering er der ingen, der har rørt ved superheltekvartetten. 2015-versionen er en af de dårligst anmeldte Marvel film inden for de sidste årtier, og det var den eneste Marvel-film, som Stan Lee frabad sig en cameo i. Om Friedman, Springer og Kaplan kan genoplive tegneserien, finder vi ud af i 2025.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasEJ 10 måneder siden

Man kunne også overveje en overskrift der rent faktisk gav mening.

Skriv ny kommentar: