Advarsel: Denne artikel beretter om indhold fra “The Flash”.

Siden James Gunn og Peter Safran blev chefer for DC studios, er der store ændringer i superhelteselskabets lineup. I forbindelse med lanceringen af kommende DC-film blev det også annonceret, at Henry Cavill er droppet som Superman, og at Patty Jenkins’ “Wonder Woman 3” ikke bliver lavet som intenderet. Det har konsekvenser: Den kommende spillefilm “The Flash” skulle have en cameo fra både Cavill’s Superman og Wonder Woman, som bliver spillet af Gal Gadot.

Dog ved vi nu, hvad vi kunne have forventet: I et kommende afsnit af podcasten SmartLess kommer Ben Affleck til at tale over sig og fortælle detaljer om, hvad Wonder Woman skulle have gjort i “The Flash”. Ifølge Affleck indeholder den cuttede scene et ømt øjeblik mellem Diana Prince og Bruce Wayne. Efter en kamp med nogle skurke skulle Wonder Woman angiveligt redde Batman ved hjælp af sin magiske lasso, der får folk til at tale sandheden. Viklet om rebet begynder Batman pludselig at åbne op om sine følelser for sit liv og sit arbejde.

Affleck taler selv om, at det for ham var et savn, fordi han selv følte, at han havde fundet ud af, hvordan han skulle spille karakteren. Med detaljer offentliggjort kan vi kun forestille os, hvordan det ville have set ud.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: