Den seneste film i “Far til fire”-serien, “Far til fire på japansk”, har gennem skolernes vinterferie trukket børnefamilierne i biografen, og filmen har netop rundet 300.000 solgte billetter. Det skriver producent Henrik Møller-Sørensen fra ASA Film i en pressemeddelelse.

“Far til fire” slår dermed også en anden familiefilm-mastodont – Disney. “Far til fire på japansk” har i Danmark således indtil nu solgt næsten tre gange så mange billetter som den seneste Disney-film.

De nye “Far til fire”-film har ifølge Henrik Møller-Sørensen i gennemsnit været set af godt 400.000 mennesker i biograferne, mens over en million har set filmene, efterhånden som de er blevet vist på TV2.

Da “Far til fire på japansk” havde premiere i biograferne tidligere på måneden, skrev Filmz’ anmelder bl.a. om filmen: ”Det føles lidt som at være den eneste ædru til en fest, hvor alle griner højlydt over den samme vittighed, uanset hvor mange gange den bliver gentaget.”

Hele anmeldelsen kan læses her.

Se, hvad landets øvrige anmeldere skrev om “Far til fire på japansk”.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#31 filmz-Martychris 12 år siden

#29 & 30

Men det er jo gså svært, at være forældre, hvis alle de andre børn har været inde og se "far til fire..." så er det også synd at de ikke ser den. At forældre så ikke er kritiske omkring hvad børn ser er jo helt af helved til.
Børn er da også helt vilde med Hannah Montana, og det er da bundskraberen af dårlig Tv eller ring underholdning. Men det er det der er IN, så er det vel ikke vildt underligt at børn får lov til at se det! Jeg syntes det er forældrene som skal være kritiske og ikke bare sige at børn er "dumme", for det er os som de voksne der skal sørge for, at det der bliver vist foran dem er ordenligt.
Men man kan jo stille sig selv det spørgsmål, om hvor er det børne fjernsyn eller film henne, som blev vidst for os! Hvor er fuglekrigen i kanøffel skoven, Strit og stumme, Ronja røverdatter og Gummi Tarzan. De film er fuldstændig fruknet væk i elendige film som far til fire, min søsters børn og Hannah Montana...
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#32 MOVIE1000 12 år siden

måske man skulle tage sine forældre med ind og se far til fire ;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#33 Michael Andersen 12 år siden

#27
Spørgmålet er blot om du ville tjene mindre på at børnefamilier gik ind for at se film som "Prinsessen og frøen" i stedet for? Eller om det stadigvæk er slik, popcorn og sodavand hvor biograferne hiver deres penge hjem...


Du mener hvis det var omvendt? At "Prinsessen og frøen" var succesen i stedet for "Far til Fire"? Det vil man ikke tjene mindre på.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#34 hooked 12 år siden

Ikke nok med man får et nyt verdensbillede efter at være blevet forældre, men det at dele en oplevelse med sit barn, og se og føle begejstringen er det hele vær!
Min favorit genre er stadig drama/thrillers, men derfor bør man da stadig dele oplevelserne med de mindste - Vil vove den påstand at det meste der køre på div. kanaler er skrammel - Far til 4 er en varm, sød og dejlig en af slagsen.
Gravatar

#35 filmz-Narniabæver 12 år siden

"Prinsessenog frøen" skulle have vundet Golden Globe for satan!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#36 ducktorwho 12 år siden

Narniabæver (21) skrev:
Fuck dig #20!Den må du drømme videre om - jeg er ikke til børn. Eller bævere.
Gravatar

#37 ducktorwho 12 år siden

Lady Arwen (22) skrev:
#20 - det har ikke noget med målgruppe at gøre. men med kvalitet. Jeg er 19 og elsker de gamle film, men synes de nye er lort og jeg kan sagtens sidde og se de gamle Far til Fire nu selvom jeg ikke er i "målgruppen" mens jeg til gengæld synes de nye er helt forfærdelige!Elsker du de gamle film? Seriøst? Det er da kun de to-tre første, der er værd at se?
Det er i min optik ret ligegyldigt at sammenligne de originale med de moderne, når man taler om målgrupper, for målgruppen for de originale eksisterer jo ikke længere. Medmindre der render en flok 6årige rundt i en tidslomme et sted, hvor tiden har stået stille siden 1955...

Familiefilm skal anmeldes af voksne i selskab med børn, ikke filmbuffs som elsker citizen kane og de syv samuraier, eller hvad fanden den hedder. *GG*Helt urelateret: dette site har virkelig brug for nogle admins der holder øje med åndssvage trolls og tilsvininger. Det slår mig som værende ekstremt useriøst at den slags ikke får nogle konsekvenser =)

Skriv ny kommentar: