Den kommende adaptering af den klassiske fortælling om Dracula får nye kræfter tilknyttet et i forvejen stærkt cast.

The Hollywood Reporter har berettet om den nyeste tilføjelse til Robert Eggers’ kommende adaptering af Dracula-klassikeren “Nosferatu”. Aaron Taylor-Johnson er kommet med på skuespilholdet, som lige nu inkluderer Bill Skarsgård (“It”), Nicolas Hoult (“The Menu”), Lily-Rose Depp (“The King”), Emma Corrin (“The Crown”), Ralph Ineson (“The Green Knight”) og Willem Dafoe (“The Lighthouse”).

Robert Eggers, som instruerede “The Northman” og “The Lighthouse”, kommer til at genfortælle den gotiske fortælling om en hjemsøgte kvinde i 1800-tallet og en vampyr fra Transsylvanien, som forfølger hende i en tåge af rædsler og skræk. Udover instruering har Eggers også skrevet manuskript til filmen.

Taylor-Johnson har været på tale til store roller som den kommende James Bond, men der er ikke nogen foreløbig bekræftelse på omtalen. Til gengæld har han både udvist sin action-komiske talent i film som de to “Kick-Ass”-film og en mystisk alvorlig side i Tom Fords “Nocturnal Animals”.

Læs mere om kommende gysere: “‘Knock at the Cabin’: Se den nyeste dystre plakat til kommende M. Night Shyamalan-horrorfilm”

Produktionen til filmen foregår lige nu i Prag. Der er endnu ingen premieredato for filmen i Danmark.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Boyer 1 år siden

Han er nu også ganske fin til både det komiske og actionpræget i Bullet train

Skriv ny kommentar: