En manuskriptforfatter til den tilsyneladende uendelige “Fast and Furious”-franchise er blevet annonceret for den sjette film.

Se også: Vin Diesel: To nye “Fast and Furious”-film på vej.

Det bliver Chris Morgan, der også skrev “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, “Fast and Furious” og “Fast and Furious 5”, der igen sidder bag rettet på manus til sekseren.

Universal, der står bag franchisen, er så glade for Morgans arbejde, at de har givet ham mere eller mindre fast arbejde. Udover “Fast and Furious 6” er han også rygtet til at skulle stå for manus til en kommende “Terminator 5” med “Fast and Furious 5”-instruktøren Justin Lin – samt en live-action-version af tegnefilmuniverset “Bakugan”.

Se også: Fire fartglade klip fra “Fast and Furious 5″.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Zaphix 13 år siden

Manuskript? Vidste ikke de film havde den slags? :S
Gravatar

#2 Bruce 13 år siden

Så vil jeg vente lidt endnu med at købe bokssættet!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#3 Dusk 13 år siden

Bruce (2) skrev:
Så vil jeg vente lidt endnu med at købe bokssættet!


I lol'd.

Altså, den første film var okay (tror også jeg havde den rette alder til det dengang), mener også at have set 2'eren, men efter det er jeg tabt. Synes bestemt jeg kan huske at det er den samme film igen og igen.
Gravatar

#4 Ericmase 13 år siden

Skal til forpremiere på den nye film og jeg glæder mig ok til at se den :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 Zaphix 13 år siden

#3
Har aldrig haft den rette alder til de film, jo til den første Back to the future, hvor jeg havde ca. den samme som Marty i filmen, men alligevel nej.

"Fast and the furious"
Er super crappy eksempler på film, der ALDRIG, burde have forladt det elendige individs hjerne, der først fandt på affaldet.
Gravatar

#6 IK 13 år siden

Zaphix (5) skrev:
Er super crappy eksempler på film, der ALDRIG, burde have forladt det elendige individs hjerne, der først fandt på affaldet.


Så du mener, at folkene der står bag franchisen , og dem der nyder filmene er 'elendige individer'? Jeg vidste ikke, at den enkeltes filmsmag var lig med vedkommendes personlighed.
Gravatar

#7 myzze 13 år siden

ej synes da 1éren og 4éren var de bedste - hvis Vin diesel er med i den sjette - så skal den ses!
Gravatar

#8 Batsy 13 år siden

Jeg er ikke en fan, har dog alle 4 og skal sikkert have fast five. Syndes de er en god gang underholdning så længe Vin og Paul walker er med så er jeg med. Håber Fast five holder lige så godt som 4 eren og 1 eren som er de bedste og fedeste.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: