Det kommende “Fast & Furious”-spinoff med Dwayne Johnson har for alvor skabt splid i “Fast”-familien. Nu truer Tyrese Gibson med at forlade den kommende “Fast 9″, hvis Dwayne Johnson også medvirker.

Se også: ”Fast & Furious”-stjerne raser over spinoff: Det handler ikke om solokørsel

Gibson har postet en selfie med Gibson, Johnson og Vin Diesel på sin Instagram fra de gode, gamle “FF”-dage, hvor alle parter endnu var venner. Nu er tonen skiftet. Det understreger den medfølgende tekst til opslaget:

Hej loyale og elskede fans af VORES ‘Fast’-univers. Jeg er ked af at meddele, at hvis Dwayne er med i ‘Fast9’, så vil Roman Pearce ikke længere være med,” skriver Gibson.

Der er altså tale om et direkte ultimatum til skaberne af “Fast 9”; Universal Pictures, Vin Diesel og instruktør Justin Lin – det er ham eller Dwayne Johnson.

Tyrese Gibson har fra starten været utilfreds med, at Dwayne Johnson får lov at køre solokørsel med sit Hobbs-spinoff, når nu “Fast”-franchisen handler om familiesammenhold. Desuden er premieren på “Fast 9” blevet flyttet til fordel for spinoff’et.

Det fik dengang Johnson indirekte til at svare igen med en spydig bemærkning over Instagram, hvor han lovede røvslag til dem, der var imod hans spinoff.

“Fast”-familiekrigen fortsætter, og vi må vente og se, om “Fast 9” bliver med eller uden Tyrese Gibson eller Dwayne Johnson.

“Fast & Furious 9” får premiere d. 10. april i 2020.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Det er da et tåbelig ultimatum Tyrese kommer med og kun et der ænder med at bide ham i røven. Han over vurdere da stærkt hans karakter og hans rolle i den serie.
Gravatar

#2 Kau 5 år siden

Så kommer Kevin Hart nok med.
Gravatar

#3 Justin 5 år siden

Hvis Vin Diesel og dejligt biler deltagerer så er jeg klar


Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

kan slet ikke se, hvordan comic relief guy i teamet føler det er et smart træk.
Gravatar

#5 Tsunamijhoe 5 år siden

Hahahahah, præmie fjols der tror han er en stjerne.. Han er en afdanket model,og bliver aldrig andet.. Hans "skuespil" er så ringe,bare se FF2,det er tåkrummende dårligt.
Dwayne derimod har bevist sit værd,både ved boxoffice og som skuespiller,bare se hans tv serie Ballers.
I predict!!!!! Tyrese er færdig, det er så uanset om han forlader FF eller ej,for det er 100% den samme rolle han spiller i alt han medvirker i,fra transformers til 4 brothers,manden har ingen range overhovedet.
Gravatar

#6 BlackJesus 5 år siden

Johnson er bare en pengemagnet! Også derfor der bliver lavet en solofilm med ham. Den film kommer med sikkerhed til at tjene penge, bare alene pga det er The Rock og fast and the furious tema.

Skriv ny kommentar: