Det lader til, at den selvfede Zack, den kiksede Screech og slænget fra Bayside High School muligvis tager turen til det store lærred – en filmudgave af komedieserien “Fede fritimer” skulle angiveligt være i støbeskeen.

Produceren Jonathan Shestack (“Disturbing Behavior”, “Forfulgt af eks’erne”) har sikret sig rettighederne til ungdomsserien fra 1989, der også gik under titlen “Saved by the Bell”, med henblik at lave denne om til en film.

Filmversionen vil byde på en ny gruppe unge skuespillere til at overtage de kendte roller fra showet, der omhandlede en gruppe studerendes løjer på en amerikansk high school.

“Fede fritimer”, som kørte over fire sæsoner mellem 1989 og 1993, havde Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Elizabeth Berkley og Tiffani-Amber Thiessen på rollelisten som den originale klike. Serien satte gang i karrieren hos mange af de unge skuespillere.

Shestack har bragt produceren Jeremy Stein (“The Photographer”) og Ginny Brewer (“Min brors kæreste”) ind over projektet, som stadig mangler manuskriptforfattere.

Serien “Fede fritimer” blev fulgt op af showet “Saved by the Bell: The College Years”, som kørte over to år, og derefter fik serien en ny rollebesætning i “Saved by the Bell: The New Class”, der fortsatte i syv år. Den oprindelige serie affødte desuden to tv-film: “Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas” og “Saved by the Bell: Hawaiian Style”.

Se også: Diablo Cody laver filmudgave af “Sweet Valley High”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 simonselvfed 12 år siden

Omg... Drop det da... Hvorfor begynde at genoplive sådan nogle gamle koncepter, som man alligevel bare ville kunne låne udgangspunktet fra? Der er jo ikke mange i den egentlige målgruppe, der aner hvad Saved By The Bell er for noget.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#2 Monkeyking 12 år siden


#1 HØRT

let it R.I.P!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#3 Steffan Rasmussen 12 år siden

simonselvfed (1) skrev:
Der er jo ikke mange i den egentlige målgruppe, der aner hvad Saved By The Bell er for noget.


Måske ikke i Danmark, men jeg tror det forholder sig anderledes i USA.
No matter how old you are, no matter how badass you think you are, if a toddler hands you their ringing toy phone ... You answer it.
Gravatar

#4 Chrisenry 12 år siden

#3 - Jeg tror ikke der er nogen tvivl om at Saved by the bell var noget større i USA end den nogensinde har været i Danmark, men jeg tror nu #1 har ret i at der inden for målgruppen, som vel er noget i stil med 16 år og ned, ikke er mange der har et forhold til denne i øvrigt meget ringe tv-serie...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 12 år siden

#4 Bah, se hvordan det gik for Take That! Det koster det vel ikke meget at få stablet en filmatisering på benene, og hvis seriens fans er trofaste, er det nogle lettjente penge.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: