Warner Bros. Pictures’ japanske filial har udsendt hele fem nye tv-spots det stort opsatte og ikke mindst effektproppede japanske action-epos “Goemon”, der fik premiere i Japan tidligere på måneden.

De nye tv-spots kan ses hos AffenheimTheater.

“Goemon” bygger over den legendariske japanske ninja og folkehelt Ishikawa Goemon, som i det 16. århundrede i bedste Robin Hood-stil stjal fra de rige og gav til de fattige, og som satte sig for at lave et attentat på den magtfulde feltherre Toyotomi Hideyoshi.

Filmen er instrueret af Kaz Kiriya, som fik sin instruktørdebut med den CGI-fyldte “Casshern”. Actioneventyret, som også er skrevet af Kiriya, har Yosuke Eguchi (“Shaolin Girl”) i titelrollen som den effektive ninja.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 daneimp 13 år siden

Ser frem til denne film! Ser rigtig fed ud! Nogen som ved hvilken sang der er brugt i TV-Spot 2?
Gravatar

#2 Takeshi_K 13 år siden

Rigtige fede ud og man kan nemt se, at Kaz Kiriya har stået bagved kameraet, da den samme grønne skærm er brugt.. glæder mig til filmen og håber at historien er mindre langtrukken og forvirrende end i hans "Casshern". Desværre må vi se os fast på en DVD udgivelse... men ser ud til at der er nok action, noget som Casshern ikke havde så meget af..
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#3 migmig 13 år siden

Niceness! Det ser godt ud, superfede klip. Måske en liiiille tendens til det overdramatiske, men hey, det havde Casshern også og trods dens lidt.. skal vi kalde det, særlige kvaliteter, kunne jeg godt lide den også. Helt klart et must-see
Gravatar

#4 Highland Park 13 år siden

Umiddelbart ser det til at være meget i stil med "Casshern" på både godt og ondt - mest det sidste hvad især skuespillet angår.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: