Fra fredag 18. september bliver dørene slået op i de københavnske biografer for BUSTER Filmfestival for Børn og Unge, der vil strække sig over 10 dage. Det skriver festivalledelsen i en pressemeddelelse.

BUSTER byder på en lang række filmoplevelser, workshops og events til alle mellem 3 og 19 år – men voksne må gerne tages med.

Fra fredag til søndag afvikles finalen i OREGON – den landsdækkende konkurrence for unge filmskaberes film – i Cinemateket i Filmhuset. De nominerede film er indstillet fra regionale filmfester afholdt landet over i maj, og det er nu, det skal afgøres, hvem der er Danmarks bedste filmskaber under 20 år.

Publikum kan deltage i seminarer, se alle de konkurrerende film, komme til prisoverrækkelsen og få et indblik i, hvad der rører i sig den store danske filmtalentmasse.

Weekenden byder også på en forpremiere af en amerikansk version af den danske “Kærlighed ved første hik” med titlen “The First Time”. Før visningen 20. september i CinemaxX byder BUSTER på gratis forfriskninger i juicebaren mellem kl. 11.45 og 12.15.

Alle billetter til BUSTER koster 15 kr.

Læs mere om filmfestivalen på buster.dk.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jeg anbefaler hermed Mary And Max og Brendan And The Secret Of Kells. Begge er fantastiske tegnefilm.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 Nicki52 12 år siden

Ærgeligt jeg ikke bor i København, for vil sgu godt se børnefilm til femten kroner.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: