Filmz’ brugerforum er spækket med kreative mennesker af begge køn og i alle aldre. Filmz TV har tidligere interviewet Filmz-brugeren Jonas Kvist Jensen, som senest lavede en kortfilm om en smækker zombie-nissepige.

Og nu har en anden fast bruger, Rolf Blume-Jensen (blymchen), et vildt interessant projekt i støbeskeen: “From the Womb to the Tomb” – en stop motion-animationsfilm om at blive gammel og død.

Formålet er at afdække og udforske den eksistentielle håbløshed, som mennesket er pålagt – nemlig alderdommen og døden. Blume-Jensen og hans filmhold agter at give publikum en unik oplevelse i en 8 minutters kortfilm udført i den ekstremt tålmodighedskrævende kunstform stop motion-animation. Filmen er forventet færdig til udgivelse i slutningen af 2014.

For at gøre projektet til virkelighed har filmmagerne bag filmen lanceret en såkaldt crowdfunding-kampagne via internetplatformen KickStarter. Denne type kampagne går ud på, at en masse individuelle bidragsydere financierer projektet ved hjælp af små beløb. Til gengæld for disse bidrag udloves forskellige små gaver, som relaterer sig til filmens univers.

Klik i videoen herunder for at se en teaser til “From the Womb to the Tomb”!


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 akerman 6 år siden

Ser fedt ud.. minder mig lidt om mary and max.
Gravatar

#2 squid delicious 6 år siden

#1 Tænkte præcis det samme. Dog krydret med lidt Lynch :-)

Ser meget spændende ud, jeg glæder mig til at se det færdige produkt.
"Do you smell it?....That's the smell of Bastards."
Gravatar

#3 The-new-meister 6 år siden

Det ser jeg sgu frem til det her project :)

Skriv ny kommentar: