Filmz kan eksklusivt vise fire nye billeder i høj opløsning fra den kommende gyserfilm “The Wolfman”, der har Benicio Del Toro i hovedrollen.

Billederne kan ses i galleriet her.

“The Wolfman” omhandler Lawrence Talbot (Benicio Del Toro), en ung mand fra London, der vender tilbage til familiens gods, da hans bror forsvinder. Hans forsøg på at finde broderen genforener Lawrence med hans far (Anthony Hopkins), men samtidig opdager han, at en foruroligende og uhyggelig skæbne venter på ham.

Filmen, hvori også Emily Blunt, Hugo Weaving og Geraldine Chaplin medvirker, kan ses i biograferne 12. februar 2010.

Se også: Klik ind på Filmz i dag kl. 18.00, hvor vi eksklusivt kan vise den helt nye officielle danske trailer til “The Wolfman”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 bjarke 14 år siden

Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 chandler75 14 år siden

# 1 De er udsendt til andre internationale medier, men til Filmz som eneste danske medie. Som der står i nyhedsteksten er der dog tale om "fire nye billeder i høj opløsning". Billederne på Filmz er således i langt højere opløsning end dem, du linker til (eller som sandsynligvis kan findes på andre sider):

Bloody Disgusting: http://www.bloody-disgusting.com/gallery/images/11...
Filmz: http://gfx.filmz.zfour.dk/43/45443-5100x3400crop0....
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#3 bjarke 14 år siden

but still...:-)
- Danmark er jo ikke et lille lukket land, når det kommer til nyheder på nettet. Så jeg studsede bare over mærkatet exclusive. At opløsningen så er højere... jo jo.

(og lige ang. den officielle danske trailer, så er det vel blot den internationale med danske undertekster? Eller byder den på noget nyt... for det ville da være spændende)

Men det til side. Jeg ser frem til filmen, og billederne - som er at finde også andre steder på nettet - lover bestemt godt.
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#4 corleone82 14 år siden

Giver jer begge ret :) Eksklusivt er et voldsomt ord. men fu.. det :) billederne lover godt..
Gravatar

#5 kasperfmn 14 år siden

Man regner inde for eget territorium :-)
Gravatar

#6 amadoR 14 år siden

Tvivler på om jeg kan blive ligeså positivt overrasket over Cast'et som historien.
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 14 år siden

Originalen er i hvert fald en mindre genistreg.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: