Filmz har talt med instruktøren og produceren bag det seneste kapitel i “Ice Age”-franchisen.

Ét af computer-animationsfilms ældste franchises bliver genoplivet under Disney-banneret efter seks år på is.

“Ice Age: Buck Wilds eventyr” har netop fået premiere på Disney+ i Danmark, og med filmen er der blevet taget nogle bemærkelsesværdige karaktervalg, der kan få de fleste fans af franchisen til at rynke på panden. Flere af filmseriens klassiske karakterer, blandt andre det underholdende egern, Scrat, og mammutdatteren, Fersken, er nemlig ikke længere at finde på rollelisten. Det var noget, vi også undrede os over i vores anmeldelse af filmen – den kan du læse lige her.

Vi fik hos Filmz muligheden for en samtale med filmens instruktør, John C. Donkins, og producer, Lori Forte, der gav et indblik i tankerne bag ekskluderingen af de ellers prominente karakterer.

“For at fortælle en historie om Crash og Eddie og Buck var vi nødt til at fokusere en smule på andre karakterer, altså disse karakterer, og ikke forsøge at tjene alle ’Ice Age’-karaktererne i denne ene fortælling,” forklarer Donkins, der uddyber: “den primære flok er der stadig for konteksts skyld, fordi de er så elskede og i virkeligheden er franchisens søjler. Men verdenen er omfattende, og der er så mange karakterer, og det giver os mulighed – skulle vi få muligheden – for at udforske andre historier med disse karakterer, hvis vi har lyst til det.”

Han afslutter med at understrege, at det altså var et spørgsmål om praktikalitet og distribution af skærmtid, der resulterede i at nogle karakterer altså ikke kunne inkluderes i filmen.

Som Donkins selv nævner, er der masser af karakterer at skabe historier ud fra, og til et spørgsmål angående franchisens fremtid hos Disney svarer Forte: “Hvis publikum vil have dem, så har vi masser af historier at fortælle.”

Hertil bidrager instruktøren: “Vi havde det så sjovt med at lave den her, at det er svært at forestille sig, at vi ikke skulle kunne komme på noget, hvis efterspørgslen er der.”

Om fans ønsker mere “Ice Age” må tiden vise. Indtil da kan “Ice Age: Buck Wilds eventyr” og resten af franchisen findes på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: