Advarsel: Spoilers for “The Batman” forude.

Matt Reeves’ “The Batman” teasede kort Barry Keoghans take på Joker, men en nyudgivet slettet scene giver os det hidtil bedste blik på den nye udgave af DC-skurken.

“Damaged” behøver på ingen måde være skrevet i panden på Barry Keoghan. Man behøver nemlig ikke særlig meget hjælp for at forstå, at Keoghans arrede, creepy klovn i den grad er skadet – både fysisk og psykisk.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Batman” lige her.

Den slettede scene viser os Robert Pattinsons Batman, der i afmagt må søge hjælp hos sit nemesis, der sidder fanget i Arkham Asylum, for at få hjælp til at forstå Paul Danos the Riddler. Reeves holder langt hen ad vejen Jokerens ansigt sløret bag samtaleboksens glas og teaser i stedet på fantastisk medrivende vis hans vansirede udseende, der er noget af en makaber afstikker fra de hidtidige andre udgaver af forbryderen. Du kan se den dystre samtale lige her.

Læs også: “‘The Batman’-spinoff med the Penguin i hovedrollen kan blive R-rated, afslører Colin Farrell”

Joker og the Riddler er bestemt ikke de eneste skurke i Reeves-filmen. Her møder vi nemlig også gangsterbossen Carmine Falcone og the Penguin. Sidstnævnte, der er spillet af Colin Farrell, får inden længe sin egen serie på HBO Max.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Frandsen6000 2 år siden

hmm har svært ved at syntes om den nye Joker. Men håber jeg bliver modbevist i en kommende film. for mig er Heath ledger's Joker den bedste nogensinde, men ved også godt man nok ik skal sammenligne de 2.

Skriv ny kommentar: