Den 27. april er der dansk tv-premiere på HBO’s “Game Change” – en film om republikanernes fejlslagne præsidentkampagne i 2008, hvor John McCain (Ed Harris) og Sarah Palin (Julianne Moore) forsøgte at besejre Barack Obama i USA’s politiske magtspil.

Vi anmelder den fuldkommen fremragende tv-film, som er et must for enhver, der bare interesserer sig en smule for amerikansk politik.

Det er Canal+, som viser filmen herhjemme, og tv-stationen arrangerede, at vi fik et eksklusivt interview med filmens instruktør, Jay Roach, som nok er bedst kendt for sit arbejde på de tre “Austin Powers”-film og “Meet the Parents”-trilogien. Det blev til en dybdeborende og fascinerende chat om alt fra den evindelige krig mellem demokraterne og republikanerne til den rygtede “Austin Powers 4”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dk

Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Riqon 6 år siden

Det har de dælme været gode til!! (Julianne Moore, altså)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 skittlez 6 år siden

God film, med et fantastisk cast hele vejen igennem. Den kan det der sjældne med at skabe sympati for folk som man egentligt ikke ønsker noget godt for.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#3 The Insider 6 år siden

#2, amen!
War. War never changes.
Gravatar

#4 Outbound Sith 6 år siden

Fantastisk indslag, Johan! SÅ meget bedre end de der korte junket-bidder, man ellers ser overalt i medierne. Og så kan det ikke have været helt nemt at klippe visuals sammen til et 17 minutter langt telefon-interview af en håndfuld presse-shots og en to-minutters trailer. :)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#5 Riqon 6 år siden

Hovsa, føler ikke jeg giver ros nok, når jeg kommenterer. Tager bare kvaliteten og det hårde arbejde for givet :P Men ja, det her er sublimt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 The Insider 6 år siden

#4 & #5, TUUUUUSIND tak for de venlige ord, gutter! :-) Det var netop ikke helt let at skabe finde dækmateriale til hele moletjavsen (og det var lige før, jeg derfor overvejede at sakse lidt mere fra interviewet, men jeg syntes sgu, at Jay Roach var forbavsende interessant fra start til slut - vildt, at det er manden bag Goldmember!), men jeg er glad for, at det ikke ødelagde fornøjelsen :-)

Og lad endelig høre, hvis I får set filmen! Thomas, jeg tænkte netop på, at du sikkert ville elske den, da du jo også har en enorm interesse i amerikansk politik. Er du ikke også West Wing-fan? i hvert fald, VIRKELIG god film, glæder mig til at gense den :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 Outbound Sith 6 år siden

Helt klart West Wing-fan her! :)
Og jeg ville vildt gerne både se Game Change og Recount!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#8 Kruse 6 år siden

Dette afsnit fik mig interesseret i at se både "Game Change" og "Recount", så jeg har lige været nede ved den lokale Axelmusic og købt "Recount" for en flad ti'er :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 The Insider 6 år siden

Fedt! Jeg har desværre ikke fået set "Recount", så lad endelig høre, om den er noget værd!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: