Filmz TV har som eneste danske medie været i Los Angeles og talt med Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Eric Roberts, der fortæller om årets nok mest ventede actionfilm, “The Expendables”.

Hør bl.a. om Stallones forkærlighed for gode gammeldags actionscener, og hvorfor Lundgren ikke bryder sig om at se superheltefilm.

Roberts fortæller om samarbejdet med Sly og giver desuden sin egen forklaring på, hvad der vil ske med hans figur fra “The Dark Knight” i den kommende “Batman 3”.

Klik i videoen herunder for at se den nye, testosteronfyldte udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dk


Vis kommentarer (35)
Gravatar

#11 Knuden 9 år siden

Elsker hvordan Johan sidder med sine akavede længde shorts og ligner en lille dreng der møder 3 af sine største helte for allerførste gang. Det er sgu underholdning, og det gør selvfølgelig ikke tingene værre at heltene er Sly, Lundgren og Roberts ;D
Gravatar

#12 MOVIE1000 9 år siden

#11 præcis samme tanke jeg havde i hovedet :)

Er det bare mig eller er Eric Roberts ikke lidt for selvglad i det interview??
Håber at Stallone instruerer flere film for alt hvad han siger er jo rigtigt, og det lyder til at han har nogle vilde ideer til andre film.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#13 Stilund 9 år siden

Det var da et rigtig godt interview, virklelige gode spørgsmål, gode svar og de virkede rigtig glade for at snakke med Johan! Fedt mand...
Gravatar

#14 The Insider 9 år siden

#11, hehe, det var faktisk mere "held i uheld" :-) Jeg havde været oppe i over to døgn, fordi AirFrance havde smidt min bagage væk og aflyst to af mine fly, så jeg måtte vente 7 timer i Paris og 10 timer i Boston, og jeg havde været oppe hele dagen forinden for at tvinge mig selv til at sove på flyet (didn't quite work).

Så jeg kunne ikke skifte tøj, og det er også derfor, mit hår ser lidt "uldent" ud (damn, skulle jeg have undladt at afsløre det?!), og inden interviewene lykkedes det mig selvfølgelig også at få en revne i mine shorts og et par ketchuppletter på dem, så det blev alt sammen lidt akavet, som du siger ;-) Jeg er heller ikke den største fan af min overstore t-shirt, hehe!

Og tak for alle de venlige kommentarer, folkens, det varmer! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#15 Lizard 9 år siden

Det var sgu et underholdende interview.. og gode spørgsmål!
Det ærger mig lidt at høre at Sly åbenbart ikke har planer om at prøve
sig af i flere non-action-movies. Syntes han spillede rigtigt godt i Cop Land.
Gravatar

#16 Kaversmed 9 år siden

Ja, super interview Johan! :D Du er fanme heldig må jeg sige, havde det været mig, havde jeg ikke kunne sige noget af bare ærefrygt, men du klarer det sq rigtig godt!..
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#17 DJAS 9 år siden

Er det virkelig sådan at man har mindre end 5min til at stille spørgsmål til de medvirkende? Det sætter rejsen til LA lidt i perspektiv :) - men fedt I gør det!
Gravatar

#18 The Insider 9 år siden

#16, tak tak! :-)

#17, yes, desværre har samtlige journalister til press-junkets kun 4-5 minutter generelt til at stille spørgsmål - det er standard. Denne gang viftede de også med papirer, da der var henholdsvis 2 minutter og 1 minut tilbage. Da jeg var i Paris for at tale med Star Trek-folkene var der en elektronisk timer, der talte ned fra 60 sekunder med store, røde, elektroniske tal, når der var et minut tilbage :-)
War. War never changes.
Gravatar

#19 jesper p. 9 år siden

Disse interviews løfter (endnu engang) Filmztv til nye højder... det er fandeme klasse!
http://sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#20 MOVIE1000 9 år siden

#18 det var sådan du vidste hvornår du skulle starte din rap :D
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: