Muskuløse ben, vilde orker, tennisbolde, Helsingør og klovnekampe. Det er bare en håndfuld af de emner, som vi kom rundt omkring i vores eksklusive og noget pudseløjerlige telefoninterview med Sam Rockwell, som i denne uge er aktuel i den blændende sommerkomedie “The Way, Way Back”.

I “The Way, Way Back” spiller Rockwell en af bestyrerne i et amerikansk badeland, hvor han hjælper den introverte, 14-årige Duncan med at slippe hæmningerne og nyde livet.

Den ekstremt karismatiske og talentfulde Rockwell har tidligere brilleret i bl.a. George Clooneys-instruktørdebut, “Confessions of a Dangerous Mind”, og Duncan Jones’ monumental sci-fi-mesterværk, “Moon”, og vi fik også talt om Rockwells samarbejde med Jones, hans mange filmiske danseoptrin og hans egen barndom.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Skuffle 10 år siden

The Insider, hold kæft et nørdet grin du hen over tiden har fået anlagt dig :-) og damn hvor er du generalt skide nørdet... på den absolut fede måde. Keep it up man :-D
Gravatar

#2 Morpheus 10 år siden

Hah, "I'll fucking Lance Armstrong the shit out of Denmark"! Simpelthen så genialt.

Rigtig godt interview, men føler virkelig at det er en rigtig person, i forhold til de interviews hvor der bare bliver stillet de samme kedelige spørgsmål og der bliver fyret standard svar af. Han virker squ cool.
Gravatar

#3 filmzkim 10 år siden

Johan, du er en fantastisk interviewer!
Gravatar

#4 The Insider 10 år siden

Tusind tak for de søde ord, alle sammen! :-) Er især glad for at høre, at mit skingrende grin ikke har tirret jeres nerver for meget!
War. War never changes.
Gravatar

#5 mr. movie 10 år siden

at være nørdet i denne sammenhæng betyder, jo bare man har lavet sin research, det er jo kun en god ting :D der giver relevante spørgsmål med relevante svar :) at der også er tid til pjat er jo bare dejligt... Keep up the Good Work, Insider!
Gravatar

#6 The Insider 10 år siden

Thanks! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 pow9199 10 år siden

Jeg håber ikke jeg kommer til at virke som en lyseslukker, men jeg tror du med fordel kan tone en tand ned for hvor meget du selv snakker. Jeg vil skyde på at dette interview er 70% Johan, og 30% af en (hvis ikke den) af de mest interessante og bemærkelsesværdige skuespillere igennem de sidste mange år. Det måtte gerne være 30/70 i stedet...

Et eksempel er, hvor du spørger til Duncan Jones, om Sam vil arbejde mere med ham. At han afbryder dig for at svare, er som regel en indikation på at spørgsmålet er for langt formuleret. Og fordi du elsker film og selv kan snakke så meget om emnet, så fylder du for meget... sorry

Og jeg er udemærket godt klar over at dette måske bærer mere præg af at være en almindelig samtale, end et interview, men når man snakker med Sam Fucking Rockwell, så er det lidt surt man ikke hører ham snakke lidt mere.

Håber du kan bruge mit input
Gravatar

#8 The Insider 10 år siden

#7, problemet er netop, at Rockwell sagde meget, meget lidt :-) Jeg havde på forhånd set en række interviews med manden, som alle bar tydeligt præg af, at han tydeligvis ikke finder sig godt til rette som "interviewoffer". Hans svar er tilmed ofte af "ja/nej"-varianten. Jeg har taget en så stor del af mine spørgsmål med i denne ombæring for netop at understrege det lidt usædvanlige i, hvor uklart og kort den kære Rockwell formulerer sig :-) (et oplæg til at tale om hans opvækst bliver bare "jeg hang meget ud med voksne...", hans tidlige karriere opsummeres med "jeg var bare en knægt...", og 'Moon' inspirerer ham desværre heller ikke til at få sludrechatollet op i omdrejninger). Jeg har naturligvis også klippet en masse lange pauser ud, hvor jeg gav Rockwell tid og lejlighed til at sige mere. Han gjorde det bare aldrig :-)

Han er en brillant skuespiller, som jeg værdsætter meget højt, men han er bare ikke særlig snakkesalig. Hvis vi havde haft to timer med manden i stedet for 15 minutter, havde det endelige resultat måske været lidt anderledes :-) Hvis jeg havde sakset mine dele mere, havde det været et ultrakort interview uden megen sammenhæng. Nu er det i stedet præsenteret som en lidt gakket, rodet samtale, som jeg egentlig synes reflekterer Rockwells attitude og persona ganske fint. I hvert fald bedre end 2-3 minutters soundbites :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 pow9199 10 år siden

Min fejl så dude, keep up the good work :)
Gravatar

#10 pow9199 10 år siden

Gad vide hvad man skal gøre, for så rent faktisk at få ham til at snakke... Eller måske han er den ene Hollywood-stjerne, der rent faktisk ikke nyder at tale i timevis om storhed og egne bedrifter?!? :P

Skriv ny kommentar: