Forleden var der dansk biografpremiere på sci-fi-actionbraget “RoboCop” – en genindspilning af Paul Verhoevens klassiker af samme navn fra 1987. Filmz TV har interviewet Jackie Earle Haley, der spiller RoboCops mentor i den nye film.

Verhoevens første “RoboCop”-film blev i sin tid en kæmpe succes, så der blev naturligvis lavet et par fortsættelser, “RoboCop 2” og “RoboCop 3”, og derudover blev der produceret et væld af “RoboCop”-tv-serier og -videospil.

I dagens Filmz TV ser vi nærmere på franchisens noget turbulente historie, der bestemt har haft langt flere nedture end opture, og vi gransker alt fra Verhoevens oprindelige genistreg til det splinternye, hæderlige remake.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Jack Slater 8 år siden

Dengang jeg var lille, var der ingen tegnefilm som kom op på siden af den første tegnefilms-serie, som vi ser i klippet.

Det var dengang der var noget som hed TV Aalborg (som af en eller anden grund viste robocop tegnefilm), og som lige nøjagtigt kunne nå ud til hvor jeg boede, dog med lidt flimmer.
Gravatar

#12 The-new-meister 8 år siden

Ja Robocop (den originale) er mesterlig. To'eren kan da også ses som hjernedød underholdning. Den har ikke den helt samme gode historie fortælning som den første og så virker Robocop også som en statist I sin egen film. Den tredje film er dog langt være, men som barn fik jeg altid et kick da Robocop kom flyvende til sidst "to rescue" agtigt.
Gravatar

#13 Doom 2: Hell on Earth 8 år siden

Nogen kunne nok grave sig ned her.

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article2...

Han kunne åbne et PR-bureau sammen med hende her:

Doctor Last Warning
Gravatar

#14 Highland Park 8 år siden

#13: Ha, kun Samuel L. Jackson kan få en studievært til uopfordret at give sig selv en flad lussing.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#15 Doom 2: Hell on Earth 8 år siden

DocDoom (3) skrev:
Jeg er næsten enig, omend ikke lige så glad for 2'eren som du er.


efter gensyn med 2'eren på Netflix i dag må jeg nok nedgradere min karakter til 2'eren fra 3:6 til 2:6, mens jeg efter nyligt gensyn med 1'eren opgraderede den fra 4:6 til 5:6.

Anmelderens er på rette spor.
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: