Edward Neumeier arbejder på en prequel-serie til den originale “RoboCop”.

Han skrev manuskriptet til Paul Verhoevens original fra 1987. Nu skriver Edward Neumeier på en “RoboCop”-serie i samarbejde med MGM:

”Med lidt held, hvis MGM er klar, hvis vi kan finde partnere, hvis vi kan få lavet et pilotafsnit, hvis vi kan overbevise en række personer… Den har alt det seje ved RoboCop undtaget Robocop,” siger Neumeier til MovieHole.

I stedet vil serien fokusere på tiden før RoboCop med et fokus på den unge Dick Jones (spillet i 1987-originalen af Ronny Cox), der er chef hos OCP (Omni Consumer Products), der overtager kriminalitetsbekæmpelsen i Detroit:

”Den handler om udviklingen af Richard Jones til Dick Jones, historien om OCP, og hvordan verden bevæger sig ind i fremtiden, hvordan forretningsverdenen opfører sig.”

Læs også ‘“RoboCop Returns” finder afløser for Neill Blomkamp‘.

Aktuelt arbejdes der desuden på en ny “RoboCop”-spillefilm, der udspiller sig som en fortsættelse til originalen.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 mr.jakel 3 år siden

Hvis Clarence Boddicker er med, så er jeg på :)

Robocop er forresten fra 1988 og ikke 1978.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

1987 :-)
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

R-rating og så er jeg på. Der er meget vold og organiseret kriminalitet man kan gribe fat i, som en desperat politistyrke kæmper imod, inden de udvikler Robocop-styrken.
Gravatar

#4 Nagash 3 år siden

#4 - Det ville ikke fungere uden. Det hedder dog TV-MA når det er på TV :)

Skriv ny kommentar: