Det længe ventede “RoboCop”-remake har biografpremiere i denne uge, og Filmz TV har talt med en af filmens mange stjerner: Jackie Earle Haley.

Haley blev Oscar-nomineret for sin indsats i “Little Children”, men han er nok bedst kendt som den maskerede antihelt Rorschach i “Watchmen” og den hæslige, hævngerrige Freddy Krueger i “A Nightmare on Elm Street”-remaket fra 2010, som vi i sin tid interviewede Haley omkring.

I “RoboCop” har Haley rollen som militærmanden Rick Mattox, som har ansvaret for at gøre RoboCop til en toptunet dræbermaskine. Og vi talte med Haley om alt fra forskellen på den gamle “RoboCop” og den nye, genindspilningens kontroversielle PG-13-rating og muligheden for en “Watchmen 2”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 8 år siden

Jackie er en fantastisk skuespiller, men jeg er dybt uenig med ham angående, at Robocop 1 er forældet. Netop det at den var en lavbudget's film, gav den sin styrke og råhed med f.eks. lys sætningen og fotograferingen.

Og sætningen med at den nye Robocop er nutidigt med hensyn til privatisering, måtte jeg altså grine lidt af. For det er præcis hele temaet i den originale, da den blev lavet tilbage i 87. Med andre ord, er den aldrig blevet forældet, og er stadigvæk relevant i dag!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 Jack Slater 8 år siden

#1
Meget enig i det du siger,

Man kan selvfølgelig sagtens se at den originale er en gammel film, men intet i den er forældet, hvis i spørger mig.

Heller ikke effekterne, synes faktisk at den stop-motion som bruges i den originale er imponerende.
Gravatar

#3 Batsy 8 år siden

Dragon_Claw (1) skrev:
For det er præcis hele temaet i den originale, da den blev lavet tilbage i 87. Med andre ord, er den aldrig blevet forældet, og er stadigvæk relevant i dag!


Men det betyder så også at den her er relavant, og vil være fint for unge og ikke kendskab til den gamle robocop fordi de synes den er forældet eller for gammel. Desværre er mange sådan, selv hvis jeg siger at den er stadig helt fantastisk og meget relevant i dag.

Han nævner også det med teknologi, hvilket sagtens kan have en pointe fordi den er ændret siden 87. Synes nu han ellers ikke gjorde den til grin, han virkede også meget bøvet i sin svar på en måde. Er ikke en fan af telefon interviews, man har travlt sikkert og kan sikkert blive påvirket af andre mulige ting.

Plus så skal han jo sælge filmen så meget han kan, om så han bliver nød til at sige filmen er forældet. Han er dog en gutter mand og siger at den var "Awesome", altså den gamle.

Texas joken var nu også meget sjov :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Driver 8 år siden

RoboCop har en af de mest opfindsomme slutninger i en film, jeg faktisk nogensinde kan mindes at have set.
At ED209 besejres ved at snuble ned af nogle trappetrin
er, for mig at se, simpelthen intet mindre end genialt! Det står i så voldsom kontrast til de utallige film, hvor skurken helst skal dræbes på den mest bestialske og badass måde, at det er forfriskende som bare pokker. Den film bliver aldrig forældet! Klassiker.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Batsy 8 år siden

Driver (4) skrev:
RoboCop har en af de mest opfindsomme slutninger i en film, jeg faktisk nogensinde kan mindes at have set.
At ED209 besejres ved at snuble ned af nogle trappetrin
er, for mig at se, simpelthen intet mindre end genialt! Det står i så voldsom kontrast til de utallige film, hvor skurken helst skal dræbes på den mest bestialske og badass måde, at det er forfriskende som bare pokker. Den film bliver aldrig forældet! Klassiker.ED209 var ikke decideret nogen Skurk, den var en panseret men en begrænset og klodset forhindring. Skurkene som var mennesker
fik en ret brutal afsked og den snublede nu i trappetrinet hvor der var godt og vel lidt over en halv time tilbage af filmen.


Det var så bare ikke den der var skurken? Så vidt jeg husker blev skurkene ret bastalisk dræbt, den blev skudt og faldt ned i hans død. Den sejeste skurk Clarence, fik en masse kød pga væltet bil og så endelig en kniv lige op i side halsen.

ED209 var dog ingen "skurk", bare et objekt der med lethed kunne nakkes med de rette ting og ED209 var også i filmen en glitch i starten, den var ikke til at stole på. Scenen som du snakker om var dog komisk, no doubt og så at den lavede den der grise lyd gjorde det bare endnu mere sjovt.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Batsy 8 år siden

Har dog en dejlig nyhed, den nye robocop vil bruge det orginale robocop theme fra orginalen, "title card". Søgte på sundtracket på spotify og til min fornøjelse, dukkede det 1 minut lange soundtrack op. HERLIG titel sang. Dog synes jeg resten af soundracket virker ret ensformigt, måske kommer det til at passe ind i filmen.

Synes dog ikke det noget man gider at hører igen uden at se filmen, (selvom jeg ikke har set filmen).
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 The Insider 8 år siden

Det gamle tema optræder tre gange i den nye film, hvis jeg husker rigtigt. Det' nice!
War. War never changes.
Gravatar

#8 Batsy 8 år siden

The Insider (7) skrev:
Det gamle tema optræder tre gange i den nye film, hvis jeg husker rigtigt. Det' nice!


YAY! Et plus indtil videre, forhåbentligt er Oldman, Keaton og Jackie også nogle plusser!

men intet kommer til at slå den scene og musikken bag den. Lets go on a feel ride.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Driver 8 år siden

#5

Selvfølgelig var ED209 en skurk. En forhindring på vejen? Den dræbte Ej, vel. Du forstår ikke det, jeg vil frem til. Filmen er forfriskende og nytænkende i dens måde at eliminere en så markant rolle som ED209. Så er det sådan set underordnet om Kurtwood Smith spiller den menneskelige skurkerolle.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#10 Batsy 8 år siden

Driver (9) skrev:
Selvfølgelig var ED209 en skurk. En forhindring på vejen? Ej, vel. Du forstår ikke det, jeg vil frem til. Filmen er forfriskende og nytænkende i dens måde at eliminere en så markant rolle som ED209. Så er det sådan set underordnet om Kurtwood Smith spiller den menneskelige skurkerolle.


Han gav robocop lidt bank, men han ordnede ham ret hurtigt. Et fald på trappen, tjek og en RPG sniper tjek. ED209 er dog en badass motherfucker no doubt, men ser nu de andre mere som skurke end ED209.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: