Neill Blomkamp vil tilsyneladende gerne have Peter Weller tilbage i rollen som RoboCop.

“District 9”-instruktøren Neill Blomkamp antyder nu kraftigt på Twitter, at han gerne vil have 71-årige Peter Weller til at gentage sin rolle som “RoboCop” i den kommende “RoboCop Returns” – læs mere om den her.

Blomkamp er i gang med at lave en R-rated efterfølger til Paul Verhoevens originale “RoboCop” fra 1987, og da der bliver spurgt på Twitter om, hvem der bør spille RoboCop i den kommende film, så er den kortfattede instruktør ikke i tvivl – nemlig Peter Weller.

“RoboCop Returns” bliver skrevet af forfatterne af den originale film og dens efterfølgere, Edward Neumeier og Michael Miner. De to forfattere skrev dog også reboot-filmen “Robocop” fra 2014, der ikke blev nogen stor succes.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

De bevægelser han skal lave, kan en på 71 år vel også lave :) den 1/3 man kan se af hans ansigt kan vel få noget makeup eller cgi :)
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke verden samt de højere magter for at Disney ikke ejer rettighederne til Robocop.

Jeg havde ikke så meget imod rebooten, jeg tror jeg var underholdt, men det røg vist ind ad det ene øre og ud af det andet, så i dag kan jeg stort set ikke huske noget fra den, og den kan slet ikke sammenlignes med den oprindelige.
Gravatar

#3 aeries 3 år siden

#2 Helt enig med dig!

Robocop som Disneyficeret PG-13? Var det ikke det som OCP prøvede med Robocop i 2'eren men som gik helt galt? ;)

Også helt enig i den nye reboot. Jeg synes den var ret god og en værdig reboot, men alligevel bed den sig ikke fast som den originale Robocop film gjorde.

Jeg tror godt at Peter Weller, trods alderen, kunne spille rollen igen. Jeg er i hvert fald frisk på at se hvad det bliver til.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#4 Pistolprinsen 3 år siden

#2: Kunne ikke have sagt det bedre selv - helt enig...
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#5 kblood 3 år siden

Wow... en ikke R-Rated Robocop? :P Det ville godt nok være en fuser. Ja, godt det nok bliver en god R-Rated Robocop.
Gravatar

#6 Lauzzy81 3 år siden

Altså fedt at de vil lave ny RoboCop film og det evt er med de originale skuespillere! Men er Hollywood ikke snart ved at være forvirrende! De laver efterfølgere som så i nogen tilfælde skal være den nye "2'er" og så glemmer man bare alt om de andre efterfølgere de har lavet! Forvirrer fandme da publikum. Den nye Halloween ignorere også alle de andre Halloween film, undtaget den første. Men igen fedt hvis de får Peter Weller til at genoptage rollen :)
Gravatar

#7 nwinther 3 år siden

Remakes er som oftest noget lort.
Og særligt hvis man taler om film som i deres oprindelige form er noget nær perfekte. Såsom Robocop, Predator, Ghostbusters, Total Recall o.m.a.

Eneste undtagelse jeg kan komme på, er Batman Begins, hvor det lykkes at lave et fedt "univers" som fungerer rigtig godt i stedet for Burtons to Batman-film (som også var helt fantastiske - på deres måde).

Men prøv at tænk nogle chancer man har taget tilbage i firserne, med Robocop, f.eks.
Intet pre-established univers eller publikum. Ikke nogen historie man bare kan læne sig op af.
Man havde en idé, nogle kompetente folk og en sjov historie og så tog man en chance.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: