Filmz TV: “Game of Thrones”-gallapremiere


Den 3. sæson af HBO’s prisbelønnede, pragtfulde fantasyserie “Game of Thrones” er omsider begyndt, og herhjemme kan den ses via flere kanaler og tjenester – såsom via HBO Nordic, der også har seriens to første sæsoner liggende i arkivet.

For nylig interviewede Filmz TV danske Nikolaj Coster-Waldau, som har en af hovedrollerne i serien. Derudover var vi i sidste uge til en særlig gallapremiere, hvor alle de fremmødte gæster fik en tidlig forsmag på føljetonens 3. årgang.

Vi talte bl.a. med den danske filminstruktør Ole Christian Madsen (“SuperClásico”, “Flammen & Citronen”), som selv har arbejdet med HBO på tv-serien “Banshee”. Madsen taler lidt om forskellen på at arbejde på danskefilm og HBO’s enorme tv-satsninger, og så mødte vi også Coster-Waldaus herlige mor, Hanne, som kunne afsløre, at det altså ikke var plastiksværd og -skjolde, som hendes søn legede mest med som barn…

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 LukeStarkiller 7 år siden

Det var et fedt afsnit, tyder på endnu en god sæson. Håber i køber HBOnordic og lader være med at downloade hver afsnit. :)
Gravatar

#2 emilernstsen 7 år siden

playmobil er mega boss!
Gravatar

#3 Ericmase 7 år siden

Jeg har fulgt meget lidt med i serien fra sæson 1 af. Tror jeg så 2 eller 3 episoder (kan ikke rigtig huske), men jeg må snart få købt den på Blå.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 Tharkz 7 år siden

Køb den i sort på hvidt i stedet

Skriv ny kommentar: