Årets CPH PIX-filmfestival er så småt ved at runde af, men før slutfløjtet mødte Filmz TV en række af personerne bag nogle af festivalprogrammets mest interessante film.

Den ene var Mike Stoklasa, som er manden bag de verdensberømte video-anmeldelser af George Lucas’ tre “Star Wars”-forgængere, som er blevet set utallige millioner gange på YouTube og andre hjemmesider.

Vi mødte den efterhånden legendariske komiker, som var i København for at introducere sin anmeldelse af “Star Wars: Episode I – Den usynlige fjende”, som blev vist i sin fulde længde under festivalen. Det amerikanske multitalent var endda så venlig at anmelde Filmz TV!

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 Nirvana 6 år siden

Hvad sker der lige for den "Ekstra Bladet" overskrift? Manden er ikke Star Wars hader - faktisk er han stor fan af Star Wars. Det er kun de tre prequels han opponere imod...
Gravatar

#2 Spawnster 6 år siden

damn de er griner de reviews
Gravatar

#3 Bruno 6 år siden

Jeg fik en mail fra ham, sikkert fordi jeg købte hans film "Feeding Frenzy" om, at han kom til København og efter at have set dette interview, kunne det faktisk have været meget sjovt at møde ham.

Oh well. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Kviesgaard 6 år siden

Nå det er sådan manden ser ud. Har været rigtig godt underholdt af hans anmeldelser af især Star Wars I - III. Tak for et godt indlæg, Filmz TV.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Riqon 6 år siden

Selv om jeg ikke syntes, han var så stærk på komikken, så er hans anmeldelse af The Phantom Menace efter min mening spot-on. Jeg kan især godt lide, hvordan hans anmeldelser inkluderer "bag om"-materiale, der viser George Lucas tage nogle meget forkerte beslutninger.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Nirvana 6 år siden

Er der egentlig ikke et rettighedsproblem med hans film? Der bliver jo vist rimelig mange klip fra filmene - Lucas har vel næppe sagt god for den... ?
Gravatar

#7 Kruse 6 år siden

Nirvana (6) skrev:
Er der egentlig ikke et rettighedsproblem med hans film? Der bliver jo vist rimelig mange klip fra filmene - Lucas har vel næppe sagt god for den... ?


Det falder formenligt under "fair use", hvor det bl.a. er tilladt at bruge dele af copyrighted materiale til kritik og parodi:

http://www.copyright.gov/fls/fl102.html skrev:
Section 107 contains a list of the various purposes for which the reproduction of a particular work may be considered fair, such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research.


Selv hvis den ikke helt falder under det, så tror jeg ærligt talt ikke at Lucas bekymrer sig om det.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Nirvana 6 år siden

Ok, tak for info :-)
Gravatar

#9 MystiskeMox 6 år siden

Star Wars fortsættelserne er da på ingen måde middelmådige. Det er stadig noget af det bedste vi har set filmmæssigt, selv om de ikke kan hamle op med den gamle saga, men det er der jo intet der kan.

Nå, men så må jeg hellere tjekke de anmeldelser ud selv om han var elendig i Filmz anmeldelsen.
Gravatar

#10 Chucara 6 år siden

#9: Nej. Bare nej.

Skriv ny kommentar: