På vegne af SOF, Sammenslutningen af Online Filmjournalister, uddeler Filmz TV i dag filmprisen “Årets Ole” for anden gang i foreningens historie.

SOF består af Filmz, CinemaZone.dk, Filmcitat.dk, Filmnoter på Den2radio, Film-nyt.dk og OnFilm, som tilsammen når ud til mere end halvanden million læsere, lyttere og seere. Det er desuden den danske anmelderlegende Ole ‘Bogart’ Michelsen, der har lagt navn til prisen, og som også dukker op i dagens prisuddeling og uddeler flere af priserne personligt.

Der bliver uddelt priser i kategorierne “Årets filmøjeblik”, “Årets udenlandske film”, “Årets kvindelige birolle”, “Årets mandlige birolle”, “Årets kvindelige hovedrolle”, “Årets mandlige hovedrolle” og “Årets film”.

Klik i videoen herunder for at se, hvem der vinder årets første store danske filmpris!Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 Highland Park 9 år siden

The Insider (18) skrev:
#16, en hædersbegrundelse kunne være værd at overveje, også selvom det selvfølgelig ikke er kutyme for prisoverrækkelser.
Sandt, det tænkte jeg også på. Det er vel primært i forbindelse med juryprisuddelinger, at der følger begrundelser med. Ved stemmeafgivelser kan det sikkert vise sig svært at nå til enighed om en begrundelse, medmindre man gør brug af udtalelser fra nomineringsmødet.
Det skulle da heller ikke være en længere smøre - blot nogle få ord idet prisen overrækkes.
Alternativt kunne I også gøre det i en lille nyhed/artikel/Filmz TV-episode her på siden, evt. i forlængelse af nomineringsrunden. Blot en tanke - eller ti. Prisen taler selvfølgelig for sig selv. :)
Så længe Michelsen er med på skærmen, er jeg glad.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#22 The Insider 9 år siden

#19, Tommy Lund Axelgaard - Filmz' badass grafiker. Hans største mesterværker:

-
-

#21, flere gode ideer! Vi kigger på sagerne :-) Jeg var også lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at lave en Billy Crystal-sketch, hvor vi fik mig klemt ind i alle de nominerede film... Næste år!
War. War never changes.
Gravatar

#23 BN 9 år siden

Hvor på nettet kan man egentlig finde flest mulige filmanmeldelser af Ole Michelsen samlet på ét sted? Altså bare hans anmeldelser (i korte eller lange citater) nedfældet på skrift. Scope.dk har desværre langtfra dem alle.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#24 BN 9 år siden

Roxtaf (20) skrev:
Jeg opgav ham bare helt efter at han nogle gange hvor jeg fik genset nogle programmer og kunne konstatere at nu jeg havde set de film han snakkede om, var det slet ikke det samme vi havde fået ud af filmen, og så fik han karmet helt over mht et eller andet fra en film hvor jeg virkeligt tænkte at et hvert individ med bare lidt hjerne da burde kunne accepterer at et eller andet var muligt i det filmunivers eller noget i den stil. Det er enda så uklart at jeg ikke kan komme på de konkrete tilfælde ^^


Jeg har skam heller ikke altid været enig med ham. Men pudsigt nok husker jeg kun de tilfælde hvor jeg VAR enig, både i den ene og den anden retning. Hans anmeldelser var efter min mening altid saglige og seriøse, samt ikke mindst underholdende - såsom da han sagde: "Jeg så kun den her film til ende, fordi jeg får betaling for det." (citeret efter hukommelsen) ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 Highland Park 9 år siden

The Insider (22) skrev:
Jeg var også lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at lave en Billy Crystal-sketch, hvor vi fik mig klemt ind i alle de nominerede film... Næste år!
Ha, det vil jeg glæde mig til at se. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#26 Lavendel 9 år siden

Tak for hjælpen insider at du fortalte mig hvem Tommy er The Insider.
Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#27 Snipp 9 år siden

Er der en som kan skrive et link til videoen? Kommer ikke frem på siden for mig. Bare et tomt område.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#28 The Insider 9 år siden

#27, prøv her: :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: