Langt om længe ved vi, hvem der skal stå bag roret på det næste kapitel i den dødsensfarlige filmserie “Final Destination”, og dømmer man ud fra historien om deres ansættelse, er de vist det helt rigtige valg.

“Freaks”- og “Kim Possible”-instruktørerne Zach Lipovsky og Adam B. Stein har fået jobbet som instruktører på “Final Destination 6”. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Duoen skal instruere filmen med udgangspunkt i et manuskript skrevet af Guy Busick (“Ready or Not” & “Scream” 2022) og Lori Evans Taylor (“Bed Rest”). På producersiden af produktionen finder vi blandt andre “Spider-Man: No Way Home”-instruktør Jon Watts og franchise-veteranen Craig Perry.

Der var ifølge THR’s kilder over 200 kandidater til instruktørjobbet, men Lipovsky og Stein skilte sig i den grad ud, da de lavede allertiders Zoom-opkald.

Her sad duoen foran en tændt pejs, hvis ild – da mødet var ved at lakke mod ende – begyndte at sprede sig til en kaminhylde. Efter på intens vis at have slukket branden og afværget katastrofen satte instruktørerne sig lettet ned igen, klar til at takke af for mødet, da en knirken kunne høres uden for skærmen. Pludselig faldt en loftsventilator i fuld sving ned fra oven og huggede hovedet af den ene instruktør til stor overraskelse og latter for producerne, der havde deltaget i mødet.

Læs også: “‘Smile’-trailer giver gyserfans en ny film at glæde sig til”

Videoen, der var en kombination af forudindspillede optagelser og visuelle effekter, har uden tvivl spillet en stor rolle i instruktørernes ansættelse, og den har da også ramt den helt rigtige ånd, når det kommer til “Final Destination”-franchisen. Her følger man nemlig i hver film en person, der ‘snyder’ døden og redder sit eget og andres liv, blot for at Døden kommer efter dem på forfærdende vis.

Hvornår “Final Destination 6” kan ses, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: