Star Wars Legends-karakter skulle have været skurken i Obi Wan-serien til Disney+.

I januar blev hele holdet omkring den annoncerede serie om Obi-Wan Kenobi sendt hjem af Lucasfilm.

Star Wars-chef Kathleen Kennedy var angiveligt utilfreds med manuskriptet skrevet af Hossein Amini, der nu skal erstattes med en anden forfatter.

Nu har The Illuminerdi fået indsigt i Aminis skrottede manuskript, som altså sandsynligvis ikke bliver bragt til live.

Således var det planen, at modstanderen for Obi-Wan skulle være Legends-karakteren A’Sharad Hett, der aktuelt ikke er canon.

I Legends-universet er Hett en Jedi-ridder, der kæmpede under Clone Wars for siden at undslippe Jedi-udrensningen i “Revenge of the Sith”.

Herfra tog A’Sharad Hett til Tatooine for at blive krigsherre for Tusken Raiders, der truede gården, hvor Luke Skywalker voksede op – beskyttet af Obi-Wan Kenobi. I Legends-fortællingerne endte det med en duel imellem Hett og Obi-Wan.

Men Kathleen Kennedy har angiveligt frygtet, at Hossein Aminis manuskript minder for meget om historien i “The Mandalorian”, hvilket nu har ført til en udsættelse og en kommende omskrivning af Disney Plus-serien om Obi-Wan Kenobi.

Læs også ‘Lucasfilm standser Star Wars-serien om Obi-Wan Kenobi‘.

Star Wars-serien om Obi-Wan Kenobi begynder angiveligt optagelser i 2021.

Obi-Wan Would Have Fought THIS Deadly Villain From Legends Continuity In His Disney+ Show: EXCLUSIVE - The IlluminerdiVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nacrug 4 år siden

BT: Go home. Et billede af Obi Wan på forsiden med teksten: "Skulle have været Star Wars-skurk". Og så lægget artiklen op til en helt anden Star Wars-skurk? Er det virkelig nødvendigt med disse clicks bate? De virker nu, men på et tidspunkt tror jeg - og håber jeg - folk for nok.

Skriv ny kommentar: