Selvom Obi-Wan Kenobi har søgt tilflugt på Tatooine, kan han ikke flygte fra sin fortid i den nyeste trailer til sin egen soloserie.

Den enorme “Star Wars”-mytologi bliver inden længe udvidet med en soloserie om én af prequel-trilogiens mest elskede karakterer.

“Obi-Wan Kenobi” fortæller over seks episoder en historie, der foregår 10 år efter handlingerne i “Revenge of the Sith”, hvor Anakin Skywalker, Obi-Wans Padawan, valgte den mørke side og blev til Darth Vader. Nu lever Obi-Wan i flugt på ørkenplaneten Tatooine, hvor han forsøger at passe på den unge Luke Skywalker.

Læs også: “John Williams vender tilbage til ‘Star Wars’: Skal komponere ‘Obi-Wan Kenobi’-kendingsmelodi”

Den nye trailer holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke særlig meget. Vi får dog et godt blik på både Joel Edgerton som Lukes onkel Lars, og vi møder også Moses Ingrams Reva, en Inquisitor på jagt efter vores hovedperson. I typisk “Star Wars”-stil er der både dusørjægere og robotter, og Obi-Wan er centrum for en masse blaster-action – dog stadig uden et lyssværd. Sidst men bestemt ikke mindst bliver vi teaset Hayden Christensens længe ventede “Star Wars”-comeback med et kort blik på Darth Vaders dragt.

Med et hav af live-action- og animationsprojekter både i bagagen og i horisonten er George Lucas-universet blevet én af Disneys helt store tiltrækningskræfter, når det kommer til at få abonnenter på Disney+, og “Obi-Wan Kenobi” bliver uden tvivl et must-see for et hav af “Star Wars”-fans verden over.

“Obi-Wan Kenobi” skulle oprindeligt have haft premiere på Disney+ den 25. maj, men datoen blev sidste måned ændret til den 27. maj i stedet. Her bliver de første to episoder frigivet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: