Universal-ledelsen og filmskaberne bag “The Hunt” modtog dødstrusler før aflysningen af premieren.

“The Hunt” er tidens mest kontroversielle film, selv om den ikke har haft eller nogensinde får premiere – læs om det her.

Balladen begyndte to dage efter nye masseskyderier i USA, der kostede 29 personer livet.

Universal Pictures afholdt en test-visning den 6. august af “The Hunt”, der er en horror-satire over amerikanernes forhold til våben.

I “The Hunt” jagter en gruppe elite-mennesker med skydevåben en anden gruppe af personer, hvilket medførte kritik ved test-visningen, skriver The Hollywood Reporter.

Herefter besluttede Universal-ledelsen at sætte marketing-kampagnen på pause med henblik på ændringer.

Men kritikken stoppede ikke, der nu blev til dødstrusler per email og via sociale medier henvendt ledelsen samt filmskaberne af “The Hunt”.

Det fik Universal-ledelsen til at inddrage selskabets ansvarlige for sikkerheden i processen, men presset voksede, da Donald Trump valgte at rette en direkte kritik mod “The Hunt”.

“The Hunt” får ikke premiere.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 9 måneder siden

Ja ja det giver fin mening.

Hvis I ikke stopper med at udsende den film, så dræber vi jer.

Den Der går ind for boycut af noget, er som regel de mest ekstreme. Det samme med veganere og senest LGBT+. Skulle det hele ikke bygge på tolerance, hvor alle bliver inkluderet og ingen exkluderet? Hvorfor skal man så tilhøre LGBT+-segmentet for at kunne udtale sig og optræde til Copenhagen pride?
Gravatar

#2 BlackJesus 9 måneder siden

Den dobbelt moralske Trump
Gravatar

#3 Ryder666 9 måneder siden

Når der så endelig er en lille og relativ ukendt film (med undtagelse af den nuværende mediedækning), man kunne lokkes til at se i biografen, får den typisk nok, ikke premiere.

Der er vel tale om, at udgi den på dvd eller blu ray, ikke? For selv film med ualmindelig meget negativ omtale, plejer jo at udkomme. Synes det er svagt, at droppe den helt, i biograferne. Kunne dog godt acceptere en forsinket premiere. Af de medvirkende, kender jeg kun til Hilary Swank og Ethan Suplee.

Skriv ny kommentar: