Rian Johnson afslører det første billede af Daniel Craig som detektiv Benoit Blanc på settet af ‘Wake Up Dead Man’. 

Instruktør Rian Johnson tweetede et billede af hovedrolleindehaveren Daniel Craig på settet med billedteksten: “Ooooooog vi er i gang! I dag er dag 1 af optagelserne på det næste Benoit Blanc-mysterium ‘Wake Up Dead Man’ – vi ses på den anden side.” Se billedet nederst i artiklen.

Den stjernespækkede trequel fra manuskriptforfatter-instruktør Johnson vil se Daniel Craig vende tilbage som den sydstatsdetektiv Benoit Blanc, sammen med et all-star cast, herunder Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott, Kerry Washington, Jeremy Renner, Mila Kunis, Daryl McCormack og Josh Brolin.

‘Knives Out’-serien blev lanceret med Johnsons whodunit fra 2019 med samme navn, med Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer og flere i hovedrollerne, som indtjente over $310 millioner på verdensplan. Efter populariteten af den første film, der fik en Oscar-nominering for sit manuskript, erhvervede Netflix rettighederne til at producere to efterfølgere for $450 millioner — den første af disse, ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, blev udgivet i 2022 på Netflix.

Johnson instruerer ‘Wake Up Dead Man’ efter sit eget manuskript og producerer også sammen med partner Ram Bergman for T-Street.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: