Optagelserne til Darren Aronofskys næste film, “Noah”, som har Russell Crowe i titelrollen, er begyndt på Island, og nu er det første officielle billede fra filmen blevet udsendt. Det kan ses på movies.com.

Aronofskys film er angiveligt en kulørt nyfortolkning af den bibelske fortælling om Noah, der byggede en ark for at redde verdens dyr og hans familie fra en enorm naturkatastrofe. “Noah” betegnes som en fantasyfilm, hvori Noah forsøger at beskytte alverdens dyr og hans familie i en verden fyldt med barbariske klaner og gigantiske monstre.

Ud over Crowe prydes rollelisten også af Anthony Hopkins i rollen som Noahs bedstefar, Methuselah, Jennifer Connelly spiller Noahs kone, Ray Winstone har skurkerollen, og Noahs børn spilles af henholdsvis Emma Watson, Logan Lerman og Douglas Booth.

Manuskriptet er skrevet af John Logan, der tidligere har forfattet “Gladiator” og “The Aviator”. Når optagelserne på Island er færdige, vil produktionen rykke videre til New York. Glæder man sig til Darren Aronofskys udgave af “Noah”, skal man dog vente længe, for filmen har først premiere i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#41 Richard Burton 11 år siden

Så må Aronofsky godt være tilbage i form.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

Skriv ny kommentar: