Universal Pictures har nu frigivet det første billede fra deres animerede spillefilm “Peter Pedal” (“Curious George”). Animationsfilmen, som først var tiltænkt som et live-action projekt, er baseret på den populære børnebog om den lille nysgerrige abe Peter Pedal, der blev skabt af H.A. og Margret Rey i 1941.

“Curious George” instrueres af Jun Falkenstein (“The Tigger Movie”) efter et manuskript udarbejdet af Joe Stillman, Karey Kirkpatrick, Michael McCullers, Daniel Gerson og Rob Baird. Filmen produceres af Brian Grazer.

Stemmen til den nysgerrige abes ejer og ven, Manden med den Gule Hat, bliver leveret af Will Ferrel.

Klik på overskriften og derefter på ‘Photo Book’ for at se billedet af Universals version af Peter Pedal, der mødes med Manden med den Gule Hat.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-joliegirl 19 år siden

Det er da nogle søde bøger kan jeg huske... men nok ikke den film jeg vil skynde mig i biografen for at se... og er det bare mig eller ligner det ikke lidt et billede der lige så godt kunne være taget ud af disneys Tarzan...
Gravatar

#2 Bardoboy 19 år siden

Han ser sød ud.. :)
Gravatar

#3 filmz-bullseye 19 år siden

Jeg glæder mig sgu, total favorit bøger som barn...
Gravatar

#4 Corgan 19 år siden

#1:

Enig... det ligner lidt noget fra Tarzan. Ud fra det billede virker det desværre ikke som om de har ramt den originale tegnestil særlig godt. Peter Pedal har f.eks. slet ikke sådan nogle øjne.
Gravatar

#5 filmz-madgatz 19 år siden

synes nu meget godt om det... ligner noget jeg godt kunne tage med min lillesøster (6) ind og se :)
Fisken er din værste fjende
Gravatar

#6 filmz-Kaae 19 år siden

Er det ikke noget med at han hedder "nysgerrige Georg" i Danmark nu?
-------

"You gotta tell 'em. Soylent Green is people!"
Gravatar

#7 TNPihl 19 år siden

#6 Jo det er rigtigt. For et par år siden skiftede den herhjemme navn til "Nysgerrige Georg". Kan nu bedst lidt Peter Pedal, da man har været vant til det navn. Men egentlig er det en af de dårligste oversættelser til dansk, for hvor kom Peter fra?
Gravatar

#8 Cherrn 19 år siden

Fik mig til at tænke på den sketch fra Family Guy:

Peter's far: "So, Peter. What's your favorite part of the bible?"
Peter: "Uhhhh... The part where Jesus eats a puzzle piece and the man in the big yellow hat has to take him to the doctor"
Gravatar

#9 rimmer 19 år siden

#6
Mener faktisk at de efter massivt pres fra læsere har ændret navnet tilbage til Peter Pedal. Det er fandme også det eneste der holder.
Ichy-Boo... It's my happy noice
Gravatar

#10 El Capitan 19 år siden

#7

Ja hvor kom Peter fra...

Eller endnu bedre; hvor fanden kom Pedal fra..
Jeg kan lige forestille mig dem der fandt på det.. Altså en Nysgerrig abe siger du... Lad os kalde den Peter Pedal, og så er der for øvrigt pause da jeg skal ud og ryge mere crack...

Skriv ny kommentar: