* APRILSNAR

Nordisk Film har netop udsendt det første billede fra den kommende amerikanske heist-komedie “The Doberman Gang”, der er et delvist remake af “Olsen banden”. I denne udgave har Egon, Benny og Keld dog skiftet navne til Eddie, Barney og Karl.

Klik her for at se billedet inde i galleriet.

I filmen forsøger småforbryderen Eddie (Martin Lawrence) at opdrætte et kuld doberman-hunde til at røve en bank, men kuppet går helt i hundene, og han ryger i fængslet. Her møder Eddie Barney (Jim Carrey), der sidder inde for at røve en 7-eleven og ved et uheld komme til at brænde den ned i processen.

Barney og Eddie laver derefter deres egen bande sammen med Barneys ven, Karl (John Goodman), og de tre forbrydere er nu klar til at begå det helt store kup – denne gang dog med mere veltrænede hunde.

Manuskriptet til “The Doberman Gang” startede oprindeligt som et remake af filmen af samme navn fra 1973, men blev efterfølgende delvist omskrevet til at blive et remake af den danske “Olsen banden” i stedet, efter den danske franchise er blevet genoplivet med succesen af “Olsen Banden – på de bonede gulve”, og i forvejen tæller både norske og svenske remakes.

Den amerikanske Olsen bande er klar til at liste ind i biograferne i efteråret 2013.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#11 Slettet Bruger [2179362409] 10 år siden

Hvis alt det vedrørende Olsenbanden remake bliver fjernet fra nyheden, tror jeg dog ikke at det vil være utænkeligt at filmen kunne blive en realitet.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#12 Jach 10 år siden

Den her nyhed er genialt gennemtænkt, men jeg håber helt at det ikke er en aprilsnar, for det her er værre en de klassiske med at komme med en dårlig nyhed som er usand, for den her gangs skyld ville jeg godt se et remake blive lavet, og specielt på den her måde.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#13 Highland Park 10 år siden

Æv, jeg havde håbet på en drilsk nyhed, der balancerede på kanten af det troværdige... ligesom Filmz' "The Simpsons"-klassiker.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#14 AndreasFaaborgNielsen 10 år siden

Alt, alt, ALT for åbenlys xD
Gravatar

#15 Leo DiCaprio 10 år siden

nice! :D Syntes bare ikke jeg kan se Jim's medvirken inde på IMDB endnu? Mon ikke det bliver opdateret med tiden, den rammer jo også først biffen om 2 år.

Jeg er en stor fan af Jim Carrey så jeg vil helt klart se frem til denne. Men jeg havde godt nok ikke forstillet mig at de havde tænkt sig at lave en amerikansk version, også enda med Carrey, Lawrence og Goodman.

Jeg venter spændt! :)

Nogle der ved hvornår en trailer kommer ud?
Gravatar

#16 elwood 10 år siden

#13

Som jo så gik hen og blev virkelig, hvorefter folk troede det var filmz der igen lavede grin med det 8-)

Husker tydeligt episoden.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#17 Coffey Mug 10 år siden

#15 hahahahahHAHAHAHAHAHHAHAHahhhHAHAHAHAHH!H!HH!1!h1hH!!H1h!H1hH!!H!!H!!!!!!
Gravatar

#18 elwood 10 år siden

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#19 Riqon 10 år siden

En skam at den var så åbenlys egentlig. Det er sjovere, når de er på kanten af det troværdige, så man også lige kan få fornøjelsen af at se en flok filmz'ere falde i med begge ben - selv om der efterhånden aldrig er nogen, der lader sig narre den 1. april.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#20 Leo DiCaprio 10 år siden

Ej, seriøst. Er det her en joke? Kommer der ikke nogen film alligevel?

Skriv ny kommentar: