* APRILSNAR

Nordisk Film har netop udsendt det første billede fra den kommende amerikanske heist-komedie “The Doberman Gang”, der er et delvist remake af “Olsen banden”. I denne udgave har Egon, Benny og Keld dog skiftet navne til Eddie, Barney og Karl.

Klik her for at se billedet inde i galleriet.

I filmen forsøger småforbryderen Eddie (Martin Lawrence) at opdrætte et kuld doberman-hunde til at røve en bank, men kuppet går helt i hundene, og han ryger i fængslet. Her møder Eddie Barney (Jim Carrey), der sidder inde for at røve en 7-eleven og ved et uheld komme til at brænde den ned i processen.

Barney og Eddie laver derefter deres egen bande sammen med Barneys ven, Karl (John Goodman), og de tre forbrydere er nu klar til at begå det helt store kup – denne gang dog med mere veltrænede hunde.

Manuskriptet til “The Doberman Gang” startede oprindeligt som et remake af filmen af samme navn fra 1973, men blev efterfølgende delvist omskrevet til at blive et remake af den danske “Olsen banden” i stedet, efter den danske franchise er blevet genoplivet med succesen af “Olsen Banden – på de bonede gulve”, og i forvejen tæller både norske og svenske remakes.

Den amerikanske Olsen bande er klar til at liste ind i biograferne i efteråret 2013.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 StarWarsFan11384EB 10 år siden

Hvem skulle så have spillet Yvonne?
Gravatar

#32 coin27 10 år siden

Hvor fedt, 3 gode skuespillere og en klassisk remake, håber den får mange flere som den Danske udgave ((-:
Gravatar

#33 MikkelHJ 10 år siden

#31 Martin Lawrence
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.

Skriv ny kommentar: