I en artikel om den kommende biografifilm “W.” om præsident George W. Bush kan Entertainment Weekly offentliggøre et par billeder af skuespilleren Josh Brolin, som han vil tage sig ud i rollen som præsidenten i den kommende film.

Det er også muligt at se billeder af Elizabeth Banks som førstedamen Laura Bush. I filmen finder man desuden Thandie Newton som Condoleezza Rice, Ioan Gruffudd som Tony Blair, Rob Corddry som Ari Fleischer samt Ellen Burstyn og James Cromwell som George W. Bushs forældre, Barbara og George H.W. Bush.

Optagelserne til “W.” går i gang om mindre end to uger – det til trods for, at manuskriptet endnu ikke er helt finpoleret, og at man stadig ikke har castet en skuespiller til en af filmens vigtige roller – vicepræsident Dick Cheney.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Patriarch 14 år siden

Cheney kunne spilles af mr.Sopranpo.

Jeg undre mig over at de har castet så ung en skuespiller til Laura.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 nostromo 14 år siden

Doesn't look anything LIKE him...

But then, who could have played such a retarded person in the first place unless his or her resume has a ton of slapstick comedy on it.

I think Oliver Stone, is a sell out... He's making "I'm sorry I went to Cuba" films and I'm sick of it. The government has his nuts in the twister, that's for certain.


Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#3 filmz-DonDiegoDeLaVega 14 år siden

#2 - du har jo ikke engang set filmen, så det er lidt overilet og sige at Oliver Stone er en sellout. Kan jo godt ske at filmen ikke lige viser et just flatterende billede af Hr. Bush :)
Gravatar

#4 moulder666 14 år siden

#2+3 I og med at den amerikanske regering allerede skælder ham ud for at præsentere et ufatteligt usympatisk billede af ham (mener det var noget i retning af en alkoholiker der har fundet Gud...) tror jeg ikke, at der bliver så pokkers meget sellout over det! :-)

Men jeg undrer mig lidt over den skuespiller - han ser alt for seriøs og alt for lidt Bush-agtig ud - jeg mener, hvor er flyveørerne? :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 wimmie 14 år siden

Brolin er en fed skuespiller, og jeg er sikker på han vil gøre det godt, men generelt synes jeg castet er lidt for ungt og smukt til de roller de skal spille...jeg mener, Thandie Newton? Der skal en del make-up til for at få hende til at line Condoleezza Rice (og så skal hun da have munden stoppet med citroner under optagelserne).
Men det ser da ud til at Brolin er sminket gammel meget overbevisende, så jeg er optimistisk....
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 Highland Park 14 år siden

... (og så skal hun da have munden stoppet med citroner under optagelserne).

Hehehe... :D Ja, Rice er jo ikke ligefrem en MI:2-babe...
I det mindste ligner Brolin ikke Brolin. ;)
Men flyveørerne mangler ganske rigtigt...
Perfekt valg med Burstyn som Barbara Bush! Og Cromwell er heller ikke et dårligt valg. Spændt på om de kan få ham til at ligne Sr.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 Mercadian 14 år siden

Han ligner Boris Karloff :P
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#8 Bohemian 14 år siden

Nedern film...
Free in serenity.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 14 år siden

Der er kun [url= som kan spille Bush.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 Bohemian 14 år siden

#9 Ha Ha! : D
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: