Der har været en del bump undervejs i pre-produktionen af den kommende film om Apple-grundlæggeren Steve Jobs.

Se også: Kasseret Steve Jobs-film reddes af Universal.

Både Christian Bale og Leonardo DiCaprio har været i spil til filmens hovedrolle, men begge forlod projektet igen. Kort tid efter trak Sony Pictures stikket på filmen, men Universal Studios trådte til og reddede filmen fra at blive kasseret.

Nu er optagelserne imidlertidig gået i gang til Danny Boyles ”Steve Jobs”, og de første billeder fra filmen er netop blevet offentliggjort. Du kan se dem i galleriet her til højre.

Billederne er af Michael Fassbender og Seth Rogen i rollerne som henholdsvis Steve Jobs og co-grundlæggeren Steve Wozniak.

Ud over de to herrer spiller blandt andre Kate Winslet også med i filmen som den tidligere marketingschef for Macintosh, Joanna Hoffman. Jeff Daniels er netop også blevet tilføjet filmen, hvor han skal spille Apples tidligere chef, John Scully.

Filmen får premiere engang i 2016, men nogen nærmere dato er endnu ikke fastlagt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Juiceren 9 år siden

Hmm, det ikke meget de ligner...
Gravatar

#2 Den fede 9 år siden

Når nu de ikke kunne få hverken Bale eller Leonardo, så er Fassbender trods alt et godt tredjevalg. Der er dog én ting, der nager mig....

Er der nogle der kan svare mig på, hvorfor helvede Wozniak skal have det der krølle-look? Han havde det også i den anden film plus en TV-film, jeg har set. Har den mand nogensinde rendt rundt med en jewfro? Jeg spørger helt seriøst, da jeg vitterlig ikke har set et eneste billede, der bekræfter det. Tværtimod så var hans hår endda ret glat, når man ser billeder fra hans yngre år.
Gravatar

#3 X&O 9 år siden

Juiceren (1) skrev:
Hmm, det ikke meget de ligner...


Nej det må man alligevel give Aston Kutcher, han lignede ham i hvert fald.
Gravatar

#4 Hive 9 år siden

Jeg elsker Fassbender, men Bale havde været et langt bedre match.
Gravatar

#5 Alex- 9 år siden

Kan på ingen måde forstille mig Fassbender som Jobs, eller Rogen som Wozniak for den sags skyld.. Har aldrig brudt mig om Aston Kutcher men han var dælme god i rollen. Fassbender og Kutcher er så ekstremt forskellige skuespillere, det bliver spændende at se om det kan fungere. Forhåbentlig vil filmen vise mere af Steve Jobs end Apple, som den tidligere gjorde.
Gravatar

#6 Slettet Bruger [1677591160] 9 år siden

Ikke at jeg gider forsvare filmen, da jeg er uendeligt ligeglad med den, men:
Lars Brygmann ligner heller ikke Stig Lommer.
Silja Eriksen Jensen ligner heller ikke Judy Gringer.
Morten Kirkskov ligner heller ikke Ove Sprogøe.
Martin Buch ligner heller ikke Preben Kaas.
Osv.

Alligevel synes jeg, Dirch er en udmærket film.
Gravatar

#7 Geekalot 9 år siden

Ikke forstå de vil lave en ny af slagsen, Jobs var en okay film om manden eller crApple, Ashton Kutcher Spillede og lignede ham perfekt. efter min mening.
Gravatar

#8 Den fede 9 år siden

#6

Helt reel pointe - og jeg jeg nød "Dirch", måske netop fordi det ikke var en lookalike-konkurrence. De gjorde dog, hvad de kunne for at få dem til at ligne....men hvorfor lave et direkte forkert (nærmest modsat) udseende på sin karakter som her? Nogle der har et billede af Wozniak med krøller? Jeg kan seriøst ikke finde et.

P.S. Er jeg den eneste, hvis forum-aktivitet er frosset fast? Altså forstået på den måde, at listen med debatter man deltager i ikke opdaterer længere.
Gravatar

#9 Geekalot 9 år siden

Næ det er bare manglen på debatøre :)
Gravatar

#10 Den fede 9 år siden

#9

Heh, ja, det er ofte et problem, men der er altså noget reelt galt. Kan nemlig se, at den heller ikke inkluderer denne her tråd i min historik. Som sagt, helt frosset. Kan redaktionen opklare mysteriet?

Skriv ny kommentar: