USA Today kan i en online-artikel fremvise de første officielle billeder fra Columbia Pictures’ kommende prequel til “Da Vinci mysteriet”, kaldet “Engle og dæmoner”, der bygger over Dan Browns bestseller. Filmen er igen instrueret af Ron Howard, skrevet af Akiva Goldsman og har også Tom Hanks tilbage i rollen som Robert Langdon. Filmen er sat til at få premiere 15. maj.

I “Engle og dæmoner”, der udspiller sig før begivenhederne i “Da Vinci mysteriet”, havner den ihærdige Harvard-symbolekspert Robert Langdon midt i et omfangsrigt mysterium i Rom, hvor han er blevet indkaldt til en opgave, der viser sig at have forbindelser til magtfulde kræfter med ældgamle rødder: Illuminati-selskabet – historiens mest magtfulde undergrundsorganisation – og den katolske kirke.

Ewan McGregor spiller den indflydelsesrige præst Carlo Ventresca, der hjælper Langdon i hans kamp for at redde Vatikanet fra en forestående katastrofe, hvor tiden hastigt rinder ud. Den israelske skuespillerinde Ayelet Zurer har den kvindelige hovedrolle som den smukke Vittoria, der viser sig en behændig allieret i Langdons søgen. På billederne kan man også spotte danske Thure Lindhardt i rollen som betjenten Chartrand.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Tylerdurden 14 år siden

Godt at se at Tom har droppet hårstilen fra "Da Vinci Code".
Glæder mig til at de filmen. Jeg er spændt på, hvad McGregor kan bringe til rollen og på hvordan Thura og Lie Kaas gør sig i filmen.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#2 tranberg 14 år siden

Billederne er lidt kedelige, hvis os noget smukt eller action
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 nygaardpetersen 14 år siden

Det ser jeg meget spændende ud. Håber den blive bedre end Da Vinci- filmen. Personligt synes jeg nu også at denne bog er bedre end Da Vinci.

Vidste ikke at Thure Lindhardt og Lie Kaas var med i den...
Gravatar

#4 zamm- 14 år siden

To danskere? :O Nice... men ikke fordi at det gør den store forskel, Tom Hanks er jo talent nok i sig selv!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 CensoreD 14 år siden

#3 har sku ikke hørt at lie kaas er med?! =o
Gravatar

#6 Slettet Bruger [2483359996] 14 år siden

CensoreD (5) skrev:
#3 har sku ikke hørt at lie kaas er med?! =o


http://filmz.dk/nikolaj-lie-kaas-i-engle-og-daemon...
Gravatar

#7 Kruse 14 år siden

Jeg håber også at denne film bliver bedre end Da Vinci Mysteriet, da den var noget middeljuks. Jeg kan også godt huske at da jeg havde læst Engle og Dæmoner, var min tanke at den ville passe godt som film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: