Så er de første officielle billeder klar fra “Underworld 3: The Rise of the Lycans”, det kommende tredje filmkapitel i Screen Gems actionfyldte fortælling om striden mellem vampyrer og varulve. Billederne, der bl.a. viser Rhona Mitra (“Doomsday”) som Sonja og Bill Nighy som Viktor, kan ses online hos WorstPreviews.

“Underworld 3: The Rise of the Lycans” har dog hverken den originale hovedrolleindehaver, Kate Beckinsale, eller instruktøren Len Wiseman med ombord. Den nye film instrueres i stedet af effektguruen Patrick Tatopoulos (“Pitch Black”, “Godzilla”, “I, Robot”).

Det tredje filmkapitel er en prequel-historie, der går i dybden med den århundrede gamle blodfejde mellem de aristokratiske vampyrer og deres tidligere slaver, lykantroperne. I den mørke middelalder udvikler en ung lykantrop ved navn Lucian (Michael Sheen) sig til en magtfuld leder, som samler varulvene til oprør mod vampyrkongen Viktor (Nighy), der trællebandt dem.

Lucian finder sammen med sin hemmelige udkårne, Sonja (Mitra), i sin kamp mod vampyrerne og sin stræben efter friheden for lykantroper.

Varulvenes kamp for frigørelse af slaveri kan opleves i biograferne, når “Underworld 3” får premiere i begyndelsen af det nye år.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 icetea 9 år siden

Lyder ikke for godt når Beckinsale ikke er med, men lad os nu se.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 9 år siden

Well, det er svært at være optimistisk, men det kan jo være at den overrasker. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Noccio 9 år siden

Rhona Mitra er nu også rigtig lækker :)
Gravatar

#4 maialideth 9 år siden

måske den så rent faktisk bliver bedre end de to første... de kan næsten ikke gøre det værre... synes godt nok at de to første Underworld film var noget værre bæ. Det eneste positive var Beckinsale i det tætsiddende tøj, men det vil Mitra også sagtens kunne gøre.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#5 filmz-Bruce 9 år siden

Første trin i en ny karriere for en "effektguru" kan gå flere veje. Strause brødrene, McG eller ... kan der virkelig komme én, som har mere at byde på? Når Bill Nighy er med, så er castingen ihvertfald ikke helt ringe. Jeg synes nu ganske godt om denne serie, så jeg håber den bliver bedre end Blade 3.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 filmz-DocDoom 9 år siden

#5: Enig
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#7 reschat 9 år siden

Rhona Mitra var faktisk rigtig god i Doomsday, så det kan være dette er en positiv overraskelse - selvom jeg har svært ved at tro på det.
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#8 thomas040 9 år siden

Erindrer at de ting jeg har set hende i, har hun været forholdsvis ringe som skuespiller.
You can't fail, if you never give up.

Skriv ny kommentar: