Vi er blevet forkælet med masser af trailers og teasers til den kommende “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. Nu er første action-fyldte klip så landet!

Se også: George Lucas: Folk fatter ikke “Star Wars”

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. De får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Cruelman 8 år siden

Er det kun mig der synes at det klip virkede, ehhm, lidt amatør agtigt og med et ikke særligt impornerende lydbillede??
Gravatar

#2 Ceepa 8 år siden

#1 Øh du sidder på din laptop/computer med små højtalere/headphones. (Du kender heller ikke baggrunden for klippet) Det virker som et bash fra din side tbh
Gravatar

#3 skywave 8 år siden

Ikke specielt imponerende...og jeg sidder ved en pc med ganske overbevisende højtalere...Lad os håbe, det ikke var et "færdigt" klip, men blot en smagsprøve...
Gravatar

#4 Cruelman 8 år siden

i rest my case, oh, and bashing... Lmao @ #2
Gravatar

#5 Mads47 8 år siden

hahah, elsker hvordan alle er film kritiker og i deres egen selvfedhed slynger med ord som amatør artigt og at lyd siden er ringe på baggrund af et 720p tv spot. Stop jer selv.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

Ja vil da også mene man er ret så naiv hvis man tror det her er hvad man får i biografen hehe
Gravatar

#7 Arnull 8 år siden

Jeg må så være i den omvendte lejr, da jeg synes John Williams musik er fed, og at dialogen mellem Rey og Finn er hvad jeg forventer af en Star Wars film. Vent nu bare til at se klippet i sammenhæng og i en biograf med meget større billede og lyd end på en pc skærm og -højtalere. Jeg er i hvert tilfælde hyped!
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

Tror jeg skal se hele filmen før jeg skal kommentere Finn, syntes hans "rolle" virker lidt mærkeligt i de klip vi har set, nok også derfor jeg glæder mig til at finde mere ud af hans karakter i filmen :)

Skriv ny kommentar: