Sidste år sluttede prequel-trilogien til en af filmhistoriens største filmfranchises. Og hvor “Ringenes herre” fik sin “Hobbitten”, så får “Harry Potter”-serien nu sin prequel med “Fantastic Beasts and Where to Find Them” , der er klar med sine første billeder. Dem kan du se i galleriet lige her.

Se også: ”Inherent Vice”-skuespiller skal medvirke i “Harry Potter”-spinoff

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” er baseret på Hogwarts-lærebogen af samme navn, der er baseret på et manuskript fra “Harry Potter”-forfatteren J.K. Rowling. Den foregår i “Harry Potter”-universet, men finder sted i New York 70 år før Harrys tid med fokus på Newt Scamander, en såkaldt Magiczoologist, der spilles af Oscar-vinder Eddie Redmayne (“Teorien om alting”).

David Yates instruerer “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, der får dansk premiere d. 17. november, 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 jonaspvideovidjo 8 år siden

Synes da at Rowling holdte fast i at det ikke var en prequel, men derimod en anden historie i samme univers som Harry Potters eventyr fandt sted i?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Har du en pointe i. Det er 'prequel' i begrebets bredeste forstand. Lidt som med 'Hobbitten', men bare endnu bredere her. Men der markedsføre den selv som Harry P-prequel, men din udlægning er nok mere præcis.
Gravatar

#3 Siasson 8 år siden

Er det så måske ikke ikke spin-off? Kan selvfølgelig også være ligegyldigt :)

Jeg er i hvert fald klar på hvad end hun byder på :D

Skriv ny kommentar: