Efter de første klip fra ‘Captain America: Brave New World’ blev afsløret for verden ved CinemaCon, har Marvel Studios frigivet de første billeder fra den kommende efterfølger via Entertainment Weekly.

Det første billede viser Anthony Mackie gående gennem en ukendt beliggenhed i almindeligt tøj, men stadig med sit skjold, mens det andet afslører Mackies Sam Wilson i hans nye Captain America-kostume, mens han taler med Harrison Fords Præsident “Thunderbolt” Ross.

(Photo: Marvel Studios via Entertainment Weekly)

(Photo: Marvel Studios via Entertainment Weekly)

Begge disse billeder synes at være direkte relateret til billederne, der netop blev afsløret af Marvel Studios.

I en samtale med EW om filmen sagde Anthony Mackie, at ‘Captain America: Brave New World’ er “10 gange større” end Disney+-serien ‘The Falcon and the Winter Soldier’ og slog fast, at det ikke bare er “Del 2” til serien.

Mackie afslørede, at en vigtig samtale de havde i udviklingen af Captain America 4 var at sikre, at filmen havde sin “egen historie, med sine egne karakterer.” Trods det har han stadig en partner at danse med i form af Danny Ramirez’ Joaquin Torres alias den nye Falcon.

“Denne film er en klar nulstilling. Den genetablerer virkelig ideen om, hvad dette univers er, og hvad dette univers vil være,” afslørede Mackie for mediet. “Jeg tror, ​​at med disse film får du en klar, ny branding af, hvad Marvel er på vej mod på samme måde, som de gjorde med ‘Captain America: The Winter Soldier’.”

Harrison Fords Præsident Ross byder Sam Wilson velkommen i Det Hvide Hus i optagelserne. I deres samtale laver de en joke ikke kun om Sam som den nye Captain America, men også om Ford, der erstatter den afdøde William Hurt som Thunderbolt Ross, hvor Mackies Sam fortæller ham: “Jeg må indrømme, jeg er stadig ikke vant til det nye look.”

Ross svarer, “Det er jeg heller ikke, de sagde, at jeg skulle fjerne overskægget, eller miste valget.” Ross fortsætter med at indrømme, at han ikke er fan af superhelte, men vil ikke benægte det gode, Sam har gjort. Han har derefter en anbefaling til Wilson, “Jeg vil have Captain America til at hjælpe mig med at genopbygge Avengers.” Sam spørger, hvad der sker, hvis de ikke er enige om, hvordan man håndterer en situation.

Ud over Anthony Mackies Sam Wilson, der leder rollebesætningen til ‘Captain America: Brave New World’ med Danny Ramirez som Joaquin Torres og Harrison Ford som Thaddeus “Thunderbolt” Ross, vil filmen også have nykommeren Shira Haas som Sabra. Tim Blake Nelson vil også genoptræde sin rolle fra ‘The Incredible Hulk’ som Samuel Sterns alias The Leader, optrædende med Liv Tyler som Betsy Ross; begge har ikke optrådt i en Marvel Studios spillefilm siden 2008-filmen.

‘Captain America: Brave New World’ forventes at åbne i biograferne den 14. februar 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: